Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikolina Miletić

Njoj je titula najseksi Hrvatice donijela puno, od modelinga do voditeljske uloge

Nikolina Miletić
Foto: Doris Fatur
1/5
18.04.2015.
u 09:30

Titula najseksepilnije nije bila loša odskočna daska, barem u svijet mode u kojem joj je najviše pomogla

Prije dvije godine Nikolina Miletić proglašena je najseksepilnijom Hrvaticom.

Danas ova Riječanka ima 25 godina, studira pravo, jedan je od traženijih modela u zemlji i voditeljica je modnog magazina Extravagant na Kanalu-Ri.

Titula najseksepilnije nije bila loša odskočna daska, barem u svijet mode u kojem joj je najviše pomogla. Najviše voli pohvale zbog dobro odrađenog posla, no priznaje da joj, tipično ženski, i ta titula laska.

– Bilo bi licemjerno tvrditi suprotno – kaže.

Iako joj se život prilično promijenio u protekle dvije godine i dobila je više samopouzdanja, smatra da su njezini stavovi i pogled na život ostali isti. Dani su joj ispunjeni angažmanima, a Nikolina objašnjava kako je sve počelo...

– Imala sam 14 godina kada me na ulici zaustavila modna agentica... Nakon što sam napravila prve modne fotografije, počela sam se ozbiljnije baviti ovim poslom. Prvo sam mislila da ću tako samo zaraditi dodatni džeparac i rasteretiti roditelje, ali onda sam se oduševila poslom i svime što mi je donio. Volim transformacije i taj užurbani ritam.

Ne smatra da dobar izgled donosi povlastice, nikako ne u odvjetničkom zvanju gdje su presudni znanje, upornost, snalažljivost i, kao u svemu, ljubav prema onome što radi. Nikolina ima mnogo ponuda za posao u inozemstvu, no nije se odvažila na duži angažman.

– Kada sam upoznala svoju agenticu Tihanu Harapin Zelepugin, o poslu u inozemstvu razgovarale smo već na prvom sastanku, no moram priznati da jako volim naše tržište. Rekla bih da mi je Hrvatska baza, ali često odrađujem direktne bookinge. Otputujem na nekoliko dana pa natrag u Lijepu Našu.

Riječanku smo nedavno vidjeli na modnim revijama Vesne Spose i Elfsa s kojima surađuje na kampanjama i katalozima niz godina. Govori o odlascima na castinge gdje je, među ostalim, i počela suradnju s ELFS-ima.

– Iznimno su bitni jer je osim fizičkog izgleda važno pokazati i samopouzdanje, osjećaj za modu, energiju i karizmu što može biti prekretnica u životu jednog modela.

Nije sigurna koji dio posla joj je najdraži. Uživa i u pripremama za snimanje gdje je uređuju, a na kraju snimanja svaki dobro odrađen posao velika je satisfakcija. Osim što je vrlo aktivna u svijetu mode, vodi i emisiju Extravagant. U tom se poslu našla slučajno. Više je puta dala intervju za emisiju i napokon su joj ponudili posao.

Foto: Doris Fatur

Foto: Doris Fatur

– Nisam dugo razmišljala. Objeručke sam prihvatila novi izazov, kaže Nikolina i nastavlja:

– Ne bih mogla odabrati između voditeljskog posla i modelinga. No modeling je ipak pitanje trenutka koji treba maksimalno iskoristiti, nije zanimanje za cijeli život pa treba paralelno stvarati i temelje za budućnost. Život je prekratak da bismo se bavili samo jednom stvari.

Nikolina se tako od djetinjstva bavi i glazbom. Niz godina svira orgulje u Svetištu Majke Božje Trsatske, a katkad direktno iz noćnog izlaska produži na misu.

– Znala sam doći doma i imati vremena tek da se otuširam, presvučem i pokupim note prije nego što s roditeljima krenem na misu. Ne pijem alkohol tako da s koncentracijom nikad nisam imala problema, ali kad bih se vratila kući, spavala bih do ručka, da se nagradim za još jedno sviranje bez greške – smije se.

Kad govori o stilu odijevanja, kaže da se ni u čemu ne voli ograničavati pa tako ni u modi. Odijeva se ovisno o raspoloženju jer se vodi isključivo instinktom i emocijama. Novac najčešće troši na torbe i cipele, ni sama ne zna koliko ih ima u ormaru jer šoping vidi kao oblik relaksacije i satisfakcije. Kako modu prati i privatno i poslovno, ima nekoliko favorita među hrvatskim dizajnerima: Juraj Zigman, Elfs, Matija Vujica, Aleksandra Dojčinović i eNVy room.

Posebnu pozornost pridaje njezi kože koju ujutro i navečer dobro nahrani koristeći kreme na prirodnoj bazi. Kada se izlaže suncu, obvezna je krema s visokim zaštitnim faktorom. Zbog dobre genetike nikada se nije morala odricati slastica, no ipak redovito vježba i trudi se jesti što raznovrsnije i kvalitetnije, ali u umjerenim količinama.

– Treba slušati tijelo. Ne odgovaraju svima iste stvari i ne možemo se svi držati istih formula. Tajna lijepog i zdravog tijela je u donošenju ispravnih odluka vezanih za način života. Za kraj, Nikolina je podijelila zrnce svoje mudrosti: – Uvijek učinite nešto lijepo za sebe. Budite sretne, smijte se i imajte samopouzdanja jer to će se odraziti i na vanjsku ljepotu.

>>'Moja kuća je moj svemir, jako se veselim svom budućem povrtnjaku'

>>Bivša RTL-ova voditeljica Belma Džomba okrenula se novoj karijeri

Komentara 4

RO
rodek22
13:41 26.04.2015.

ovo najsexy? rugoba

BE
bebavica@
15:01 26.04.2015.

Ima bas ruzan nos i tanka siroka usta. Nije ni meni lijepa. Nekakva greska nema mi veze s lijepim, prezgoljava.Slika lica je najblaze receno grda.. mozda je do fotografa..

KR
krauss18
14:26 28.04.2015.

niste rekli s cime joj se bavi tata i ona? fuj u rijeci to svi znaju, odvratna je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije