Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čista ljepota

Monika Kravić Mamić: Stil je karizma, stav te način na koji nešto nosiš i kako hodaš

Monika Kravić Mamić
Foto: Marko Grubišić
1/4
21.04.2014.
u 12:26

S obzirom na to da su veliki hit, odlučili smo Moniku Kravić Mamić odjenuti u nekoliko različitih kombinezona te uz poneki šareni dodatak zaželjeti dobrodošlicu proljeću

Lijepa voditeljica Monika Kravić Mamić nakon gotovo pet i pol godina izbivanja vratila se na male ekrane.

Svoju uspješnu karijeru započela je 2003. godine na Novoj TV, gdje je pet godina radila kao voditeljica Nove Scene, Red Carpeta, nogometnog programa Loptomanija, Hrvatskog radijskog festivala, brojnih reality emisija te se naposljetku okušala u vođenju informativnog programa.

“Nažalost, trema je sastavni dio mog posla, barem meni. Kako god, stajanje pred kamerom i pred fotoobjektivom neprirodna je situacija.”

U siječnju ove godine, optimističnija i sretnija no ikad prije, lijepa Monika vratila se televizijskom poslu u ulozi voditeljice RTL-ova popularnog Extra Magazina.

Ne može mi se dogoditi da legnem u krevet sa šminkom ili da, primjerice, ne nanesem kremu. Isto tako neću zaspati dok ne poljubim muža i sinove.

Uz muža Marija te dvoje male djece, Jakova i Josipa, zanimalo nas je kako je simpatičnoj voditeljici i prvostupnici novinarstva pao povratak u televizijske vode te kakve su bile reakcije najmlađih ukućana.

“Osjećam se kao svoj na svome. Nemam osjećaj da je prošlo toliko puno vremena. Nije bilo nikakve posebne reakcije djece. Jakov je još premalen, a što se tiče Josipa, njemu to nije bilo ništa novo i neobično, navikao je na televiziji vidjeti djeda Zokija. Čini mi se da on misli da svi kad-tad trebaju biti na televiziji i smatra to potpuno normalnom pojavom.”

Foto: Marko Grubišić

Za sebe ističe kako je ponajprije supruga i majka dvojice prekrasnih sinova, a tek onda sve ostalo. Kao najveću povlasticu svog zanimanja Monika ističe činjenicu da nije svakodnevno angažirana, što joj ostavlja dovoljno za druženje s obitelji i prijateljima. Ipak ističe da radni dani u studiju znaju biti vrlo kaotični.

“Ono što gledatelji odgledaju zapravo je finale cjelotjednog rada novinara i urednika. Ima tu puno dogovora, snimanja, montaža.

”Modni stil atraktivne brinete kroz godine se mijenjao i sazrijevao, no odjevni predmet kojemu je ostala vjerna svih ovih godina svakako su traperice. “Obožavam traperice, kombiniram ih i za dan i za večer. Njih uvjerljivo imam najviše. Za prave ću izdvojiti i više novca, jednako kao i za cipele te dobru kožnatu jaknu!”

Kad je riječ o razlikama između privatnog i poslovnog stila odijevanja, Monika nam kaže da je na malim ekranima često u haljinama, dok privatno radije bira hlače i udobnost.

Biti medijska zvijezda znači i većinu vremena biti pod povećalom javnosti koja pomno prati svaki korak i u privatnom životu i u modnom smislu. Upravo zbog toga zanosnu smo voditeljicu zamolili da nam otkrije voli li eksperimentirati s modom i modnim dodacima ili u svakoj situaciji ostaje dosljedna svom stilu.

“Sve ovisi o raspoloženju i vremenu. Zapravo volim, ali često se dogodi da uzmem prvo što mi je pri ruci budući da ujutro nemam baš puno vremena za sebe. Danju sam uglavnom odjevena ležerno, no za večer se volim dotjerati u skladu s prigodom.

Stil je i karizma, stav, način na koji nešto nosiš, kako hodaš. Ista odjevna kombinacija ne djeluje isto na svakoj osobi.”

Ne odričem se ničega iako moram priznati da ne živim da bih jela, već jedem da bih živjela.

Našoj sugovornici često se daje titula jedne od najljepših žena Hrvatske. Na pitanje o svakodnevnim “beauty” ritualima kaže da se oni nimalo ne razlikuju od rituala svake druge žene koja voli voditi brigu o svom izgledu.

“Ničim vas neću iznenaditi. Mislim da se moji večernji i jutarnji rituali ne razlikuju od navika većine žena. Ne može mi se dogoditi da legnem u krevet sa šminkom ili da, primjerice, ne nanesem kremu. Isto tako neću zaspati dok ne poljubim muža i sinove.”

Govoreći o beauty ritualima i navikama, svakako se moramo dotaknuti Monikine zavidne forme koju uspješno održava čak i nakon dva porođaja.

“Tajna je u genima. Ne odričem se ničega iako moram priznati da ne živim da bih jela, već jedem da bih živjela.”

Vesela Zagrepčanka svoj mladenački izgled duguje preparatima kojima je vjerna već godinama, a što se tiče šminke, nju voli svesti na minimum.

“Godinama sam vjerna preparativnim kremicama koje kupujem u kozmetičkom salonu Žana.

Foto: Marko Grubišić

Što se tiče dekorativne kozmetike, tu su neizostavni iluminator, maskara i rumenilo, a puder koristim vrlo rijetko.”

Život modernog čovjeka često zna biti ispunjen žurbom i stresnim situacijama. Monika je podijelila s nama da je u takvim situacijama najbitnija organizacija

.“Ponekad mislim da sam maherica u tome. Najvažnije mi je profesionalno i savjesno odraditi ono što mi je povjereno, a o budućnosti uopće ne razmišljam!”

>>Monika Kravić Mamić: Zaljubila sam se u Marija i sve što s njim ide u paketu!

>>Strastvena i moćna Lejla Filipović: Vlastiti dućan? To je nešto što želim već 10-ak godina

Komentara 2

LO
lopti28
13:09 21.04.2014.

Previše je smršavila,a i mnogo bolje joj stoji prirodna kovrčava kosa nego ova ispeglana.

HR
hr76
12:46 21.04.2014.

Na ovim slikama ne izgleda loše, no neki dan sam je vidio na TV-u, izgleda jako, jako mršavo i nezdravo, bojim se da i njena TV kuća time šalje krivu poruku mladim djevojkama. Inače je mačka i pol, samo da nabaci koju kilu na prava mjesta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije