Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proljetni broj

Lana i Luka na potpisivanju Dive STYLE sa fanovima

Diva Style
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/8
25.04.2015.
u 12:35

Promocija proljetnog broja lifestyle magazina Diva STYLE održana je u petak u kasnijim popodnevnim satima u Caffe baru Flores.

Promocija proljetnog broja lifestyle magazina Diva STYLE održana je u petak u kasnijim popodnevnim satima u Caffe baru Flores. Glavni akteri izdanja Dive STYLE, vječno zaljubljeni Lana Jurčević i Luka Nižetića oduševili su brojne fanove koje su razveselili autogramima i prigodnim poklonima.

Izvrsna prodaja proljetnog broja lifestyle magazina Diva STYLA te gotovo milijun pregleda novog spota "Od najgorih najbolji", Lane Jurčević i Luke Nižetića privuklo je mnoge fanove ovog osobujnog glazbeno­ljubavnog para.

Također, tri najbrže obožavateljice na poklon su dobile po jedan paket Diva STYLE s najnovijom maskarom Max Faktor. Paket je inače moguće kupiti na svim kioscimama za 59,90 kuna, dok cijena samostalne Dive STYLE iznosi 20 kuna.

Proslavivši desetu godišnjicu pjesme "Prava ljubav", Lana i Luka snimili su novi duet, "Od najgorih najbolji". Tim povodom našli su se i na proljetnoj naslovnici magazina Diva STYLE. U velikom intervjuu pričaju koliko su se promijenili od vremna kad su bili mladi, pomalo naivni, pjevači i kad se činilo da cijeli veliku svijet čeka da ga osvoje. U ovih deset godina su odrasli, očvrsnuli, promijenili način razmišljanja, izgubili neke snove, no nešto je ostalo isto... Pročitajte!

Diva STYLE donosi, kao i uvijek, mnogo modnih tema. Od pregršta novih trendova, preporuka, hit komada i praktičnih savjeta za njihovo nošenje, do velikih intervjua. Ovdje su i veliki modni i beauty editorijali gdje se razmahala sva kreativnost naših ponajboljih modnih fotografa Marka Grubišića, Mladena Šarića, Franje Matkovića i dame među njima ­ Mare Milin.

Diva STYLE donosi i mnogo tema iz područja ljepote, od bajkovitih trendova u make upu do novih i uzbudljivih nijansi. Ipak, kao najvažnija stavka lijepog izgleda, obavezan je zgodni frizer. Donosimo nov pogled na Istanbul, moderan, uzbudljiv i dizajnerski, s preporukom od srca da s našim magazinom u ruci (kao šalabahterom) otputujete i obiđete najbolje punktove. Pišemo i o njujorškom hramu dobre hrane i delikatesa, Dean&DeLuci gdje je kavu ispijala i Carrie...

>>Novi broj Dive Style promoviran na Cro A Porteru

Komentara 1

LE
LeonardS
14:25 25.04.2015.

Fanovi napravili gužvu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije