Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poput pera

Lagani i nježni čarobni pigmenti

Puder
Foto: Shutterstock
1/10
24.11.2014.
u 18:00

Novi puderi hvale se ‘bestežinskom’ teksturom i savršenim prekrivanjem nepravilnosti zahvaljujući inovativnim pigmentima koji ‘hvataju’ svjetlost 
i stapaju se s tenom

Tako lagan da ćete začas zaboraviti da ste ga nanijeli na lice, a tako postojan da će cijeli dan održavati ten svježim i ujednačenim, bez potrebe za čestim obnavljanjem podloge.

Popularna je to definicija novih “nevidljivih” pudera koji nimalo ne “cementiraju” ten nego se prilagođavaju “poput druge kože” dajući prirodan i svjež izgled bez mane.

Za to su, kažu, zaslužni takozvani pigmenti mekog fokusa koji lagano reflektiraju svjetlost, stvarajući privid da koža “zrači” zdravim sjajem. Visokotehnološka svjetlosna igra omogućuje prikrivanje svih nepravilnosti na koži već malom količinom pudera. Podloge nove generacije obećavaju dugotrajan privid besprijekornog tena zahvaljujući posebnim teksturama koje ujedno i njeguju kožu.

Hidratantni puderi dolaze u pomno odabranim nijansama koje se savršeno prilagođavaju tonu kože te je lagano “skulpturiraju” tako da pritom ipak slobodno diše.Neki puderi hvale se “time match” tehnologijom prilagođavanja promjenama na koži tijekom dana kako biste od jutra do večeri, (bez obzira na toplinu, vlažnost zraka i svakodnevne aktivnosti) imali gladak, matiran ten bez mrlja i prekomjernog masnog sjaja.

U beskompromisan osjećaj ugode i lakoće zaklinju se najnovije podloge s teksturom gustom i bogatom poput tinte, a ipak “bestežinskom” jer sadrži hlapive sastojke koji se u kontaktu s kožom trenutačno pretvaraju u pigmente.

Dolaze s posebnim aplikatorima za brzo nanošenje optimalne količine podloge bez viška i nepotrebnog kapanja. Iznimno su “fit” i novi puderi u kamenu te oni u prahu.

Posebno se ističi svilenkasti i prozračni puderi u prahu koji na koži ostavljaju glatki “finiš” poput tekućeg pudera.

Max Factor, Skin Luminizer tekući puder koji “obasjava” kožu (99,90 kn, dm)

Catrice, ekući puder Nude Illusion daje prirodan izgled i matira cijeli dan (59,90 kn, dm)

>>Edita Misirić: Nokte uređujem čak i po tri sata

>>Sve što ste oduvijek željeli znati o puderu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije