Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrea Andrassy:

'Ja sam sretna doma, a kad si sretan doma, sretan si svuda, s novcem ili bez njega'

Andrea Andrassy
Foto: Denis Butorac
1/6
13.12.2014.
u 10:00

Svoja brojna lica Andrea Andrassy vrlo uspješno pokazuje kao komičarka, ali i u emisiji ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Mi smo joj dali priliku da postane elegantni model iz vremena Twiggy...

Vedar karakter i spremnost na šalu Andrei Andrassy pomogli su da postane komičarka, kolumnistica i sjajna radijska voditeljica iako je kao mala htjela biti policajka, kirurginja, ortodontica, glumica, pravnica.

Andreu u posljednje vrijeme često gledamo na malim ekranima. O sebi nam otkriva: “Obiteljski sam nastrojena kućanica koja je odlučila spremiti pregaču i izaći u svijet. Kad radim, radim kao najveći radoholičar, ali kad dođem doma i presvučem se u pidžamu, odmah se bacam na pravljenje kolača ili palačinki, koje kasnije jedem u krevetu. To sam ja!”

Foto: Denis Butorac

Foto: Denis Butorac

Kao što i sama kaže, radoholičarka je pa je možemo vidjeti u različitim ulogama, a posljednja je ona u televizijskoj emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”, u kojoj gledatelje uveseljava glasovnim i fizičkim transformacijom u poznate osobe. Osim što unosi veselje pjevanjem, Andrea mami osmijeh na lica i svojim šalama, za koje inspiraciju uglavnom pronalazi u politici i u sebi samoj.

– Ruganje političarima uvijek pali, izvor je nepresušan. I naravno, ruganje sebi jer to svi vole, kaže Andrea.

Kao što treba imati inspiraciju da biste nekoga nasmijali, tako je treba imati i kada pišete kolumne, kao što to čini simpatična Andrea, pa nam je otkrila kako bira teme za svoje tekstove.

– Inspiracija dolazi svaki tjedan, koji put i izostane, ali nekako se snađem. Čitatelji mi se javljaju sa svakakvim povratnim informacijama, neki me hvale, neki vrijeđaju, neki zahvaljuju jer im je moja kolumna pomogla da prebole prekid ili ih je barem nasmijala u situaciji kad im nije bilo do smijeha…”

Foto: Denis Butorac

Foto: Denis Butorac

Različitih komentara nerijetko čuje i na svoje pojavljivanje na televiziji, ali kaže da je to više ne dira.

“Na loše komentare sam navikla jer već 130 tjedana zaredom pišem kolumnu pa se uvijek nađe svakakvih misli. Ljudi koji ružno komentiraju najčešće nisu nezadovoljni time što komentiraju, nego vlastitim životom, a ružno komentiranje ispušni je ventil koji im pomaže da se ne suoče sa stvarnom situacijom”, kaže Andrea te dodaje:

“To ne znači da svatko tko kritizira nije sretan u životu, ali najčešće su najveći kritičari upravo oni koji su najmanje zadovoljni. Zadovoljan čovjek primjećuje lijepe stvari oko sebe, nezadovoljan traži nešto što paše uz njegovo crnilo.”

Ono čime je Andrea zasigurno zadovoljna jest vođenje radijskih emisija, u čemu se odlično snalazi jer, kako ističe, više nema tremu.

“Nemam tremu, sada emisiju radim s velikim guštom. Prije sam znala biti nervozna, ali to nekako brzo prođe kad shvatiš da se ništa loše neće dogoditi kad digneš mikrofon. Čak i ako se dogodi, nije kraj svijeta.”

Foto: Denis Butorac

Foto: Denis Butorac

S obzirom na to da na radiju nema kamera, zanimalo nas je koliko je Andrein osobni stil odijevanja uvjetovan njezinim poslom, a evo kakav nam je odgovor dala:

“Iskreno, ja bih svuda išla u trenirci, ali znam da me onda nitko nikamo ne bi zvao, pa se uredim. Ni na radiju više nisam sigurna jer se uvijek može dogoditi da neki zgodan frajer donese kolače.”

A ako vas je zanimalo kakva je lijepa Andrea kada je riječ o kupnji odjeće, najbolje je da to čujete od nje:

“Tražim ono što u tom trenutku trebam. U šopingu sam Terminator, moja meta je Sarah Connor i ne vidim ništa osim nje!”

Na pitanje bi li prije kupila par skupih, dizajnerskih cipela ili pet pari jeftinijih za isti novac, spremno je rekla: “Pet pari jeftinih, ako nisu toliko jeftine da se u njima ne može hodati. Ako mogu za isti novac kupiti i crvene i žute i plave i crne i bež cipele, sasvim je glupo da kupim samo jedne, crne.”

Foto: Denis Butorac

Foto: Denis Butorac

Osim što je publiku osvojila svojim zaraznim šarmom, Andrea je i prirodna ljepotica, što joj svakako ide u prilog. Sigurni smo da mnoge zanima koji su njezini rituali uljepšavanja. “Perem zube, to mi je omiljeni ritual. Što se tiče frizure, tu je moja frizerka Jelena koja je moj guru za kosu. Kad idem van, našminkam se, kad idem u dućan, ne našminkam se. I naravno, koristim puno hidratantne kreme.”

Što se tiče kompleksa, oni su je u životu uspjeli zaobići, ali svejedno bi promijenila nešto na sebi kad bi mogla: “Pa, ne bi bilo loše da mi guza malo više ide u smjeru J. Lo, ali Bože moj, ima i dobrih strana moja genetika, a to je što nemam celulit.”

A što je važno u životu, otkriva: “Sve se vrti oko sreće, samo što je mnogi pokušavaju kupiti novcem, što ne ide. Ja sam sretna doma, a kad si sretan doma, sretan si svuda – s novcem ili bez njega.”

>>U manekenstvo sam ušla s 23 godine. Privukao me taj način života...

>>'U mom ormaru ne prevladava samo jedan stil. Moda je igra i volim to'

Ključne riječi

Komentara 4

MB
Marlon Brando
10:58 13.12.2014.

"Hvalite me moja usta kad već neće tuđa"- Narodna

BS
@bserver
12:52 14.12.2014.

Zgodna djeva tužnog pogleda?

BN
beti ne
19:45 13.12.2014.

Simpaticna i produhovljena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije