Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s lanom i lukom

Novi broj Dive Style promoviran na Cro A Porteru

Diva Style
Foto: Borna Filić/ PIXSELL
1/40
28.03.2015.
u 12:45

Promociju je uveličao dolazak Lane Jurčević i Luke Nižetića koji krase naslovnicu najnovijeg broja

Na kioscima je novi, proljetni broj Diva Stylea čija je promocija jučer navečer održana na Cro A Porteru. Na naslovnici ovog visokoproduciranog lifestyle magazina su Lana i Luka. Naravno, govorimo o Lani Jurčević i Luki Nižetiću koji su desetu godišnjicu svog prvog dueta, "Prava ljubav" obilježili snimivši novi, "Od najgorih najbolji". Njih dvoje oduševili su jučer prisutne na promociji. No, oduševit će i čitatelje jer u velikom intervjuu pričaju koliko su se promijenili od vremena kad su bili mladi, pomalo naivni, pjevači i kad se činilo da cijeli veliku svijet čeka da ga osvoje. U ovih deset godina su odrasli, očvrsnuli, promijenili način razmišljanja, izgubili neke snove, no nešto je ostalo isto... Pročitajte!

Diva Style donosi , kao i uvijek, mnogo modnih tema. Od pregršta novih trendova, preporuka, hit komada i praktičnih savjeta za njihovo nošenje, do velikih intervjua. Jedan smo vodili s Lucom Rubinaccijem, svjetskom ikonom stila i nasljednikom ugledne napuljske modne kuće Rubinacci, a drugi s Marijom Obrvan, vlasnicom najstarijeg i najuglednijeg concept storea u Hrvatskoj, Maria Storeu. Da zavirimo u njezin dućan, ali i u razmišljanja dopustila nam je i Nada Kobali, čije modne skulpture ne možemo svesti samo na tako jednostavan naziv ­ šeširi. Zavirili smo i u intimu Silvija Vujičića, umjetnika i kreatora (ne nužno tim redoslijedom) koji ima novi showroom i atelje.

Ovdje su i veliki modni i beauty editorijali gdje se razmahala sva kreativnost naših ponajboljih modnih fotografa Marka Grubišića, Mladena Šarića, Franje Matkovića i dame među njima ­ Mare Milin. Diva Style donosi i mnogo tema iz područja ljepote, od bajkovitih trendova u make upu, novih i uzbudljivih nijansi i laganih, prozračnih podloga do parfema baš za proljeće, wet looka koji vlada na pistama, anti­age tehnologije. Ipak, kao najvažnija stavka lijepog izgleda, obavezan je zgodni frizer.

Donosimo nov pogled na Istanbul, moderan, uzbudljiv i dizajnerski, s preporukom od srca da s našim magazinom u ruci (kao šalabahterom) otputujete i obiđete najbolje punktove. Pišemo i o njujorškom hramu dobre hrane i delikatesa, Dean&DeLuci gdje je kavu ispijala i Carrie, no ne trebamo se sramiti ni mi naših gastro predstavnika ­ 5/4 i MakaNaKonac. Isplati se pogledati lijepe slike lofta u Zagrebu i hotela Praktik u Madridu, a od ovog broja za Diva Style piše i Jelena Veljača dok nam je Iva Balaban otkrila koje knjige stoje na njezinom Coffe tableu.

>>Luca Rubinacci ekskluzivno za novi broj Dive Style

>>'Jako mi je drago što kultura vožnje biciklom postaje popularna i kod nas'

Foto: ''

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije