Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diva style

Diva Coffee and Fashion Corner predstavio mladi dizajnerski dvojac KLISAB

Diva Corner
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/16
04.07.2015.
u 19:04

Riječ je o najzanimljivijim novim dizajnerima na hrvatskoj modnoj sceni. Uz reviju KLISAB predstavljena je i tunika s potpisom Saše Šekoranje.

I ove subote je na atraktivnoj lokaciji cafe bara Corner, u samom centru Zagreba, održano treće po redu modno događanje Diva Coffee and Fashion Corner, na kojem smo predstavili mladi dizajnerski dvojac koji nastupa pod imenom KLISAB.

Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić su pobjednici ovogodišnjeg Portanova Fashion Incubatora, te debitanti ovosezonskog Schwarzkopf Cro-a-portera. Riječ je o najzanimljivijim novim dizajnerima na hrvatskoj modnoj sceni. Njihove kreacije su minimalističke i slobodne od isticanja struka i bokova, naglasak je na snažnoj i dominantnoj osobi, koja nosi njihovu odjeću. Mijenjaju uobičajeno razmišljanje o modi i stvaraju transsezonsku multifunkcionalnu odjeću, prikladnu za svakodnevno nošenje, ali i posebne prilike.

Uz reviju KLISAB predstavljena je i tunika s potpisom Saše Šekoranje, koja je ovoljetni ˝must have“. Plavo-bijela tunika koja osim što je nosiva na više načina, je jedinstvena po tome što je riječ o netipičnom projektu Saše Šekoranje, svima poznatog akademskog slikara, scenografa, fotografa, cvjećara i velikog zaljubljenika u cvijeće, koji se upustio u dizajniranje tunike isključivo za novi broj magazina Diva Style. Tuniku možete kupiti samo u paketu s magazinom Diva Style koji je u prodaju isključivo u DM prodavaonicama po cijeni od 49,90 kuna.

Osvježenje na eventu je pružio Franck sa svojim novim ljetnim osvježenjima, Franck Cafe Jagodaccinom. Riječ je o Franckovu novitetu, desertnom napitku koji je spoj čokolade i jagode sa iznenađenjem na dnu šalice, čokoladnim listićima. Partner projekta je i Citroen, koji je predstavio svoj novi Citroen C4 Cactus, koji je plijenio pozornost svih prisutnih.

Pozivamo da nam se pridružite na druženju i sljedeće subote, 18. srpnja na Diva Coffe and Fashion Corneru i promociji magazina Diva Style u Ban centru, gdje vas čekaju nove modne poslastice.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

>>Drugi u nizu modnih događanja Diva Coffee and Fashion Corner

>>Pokrenut projekt 2gether – Muzej Ivana Meštrovića u znaku Francuske!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije