Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
01.10.2010. u 12:00

Možda bi bolje bilo da je Crljenak, poput oca, ostao fizički radnik. Vođenje velike tvrtke očito mu ne ide od ruke.

Antun Crljenak, direktor Kamenskog kojeg očajne radnice krive što mjesecima rade a nisu dobile plaću, izjavio je da se ne osjeća krivim te ‘suosjeća s njima jer mu je majka bila čistačica, a otac fizički radnik’. To je nekad bio dobar argument kandidatima za stipendiju Titova fonda, ali ga danas ne amnestira to što radnicama nudi isplatu jedne plaće, dok one nezahvalno traže – tri. Možda bi bolje bilo da je Crljenak, poput oca, ostao fizički radnik. Vođenje velike tvrtke očito mu ne ide od ruke.

Glavaš ‘ponižen’ jer su ga priveli u caddyju

Branimir Glavaš nije se opirao privođenju pa je policajce častio i kavom, ali mu je zasmetalo što su po njega došli caddyjem, što je ocijenio kao ‘ponižavajuće’. Lošiji auto odavno nije viđen u Drinovcima.

Zbog unukine mućke žele deložirati baku od 98 godina

Karmela Stivi ima 98 godina i najstarija je Rogozničanka pa ne čudi što se našla na naslovnici Slobodne Dalmacije. Povod je žalostan jer je staru gospođu u četvrtak trebala iz stana deložirati sudska ovrhovoditeljica. Za ovu neugodnost u smiraj života pobrinula se njezina besramna unuka Ksenija Drnasin koja je stan prepisala na sebe, a potom ga prodala ne manje besramnom kupcu koji je sudski ishodio deložaciju stogodišnjakinje!

Hoće li smrknuti zastupnici Sumrak

Mladen Barišić, novi stanovnik Remetinca, mogao bi na razne načine iz svoje zatvorske ćelije pomrsiti račune Jadranki Kosor. Primjerice, mogao bi ostaviti njezinu najbolju prijateljicu Đurđicu Sumrak bez povlaštene mirovine! Barišić je kao treći na HDZ-ovoj listi izabran u Sabor, a nakon što je u veljači stavio mandat u mirovanje, zamijenila ga je Đurđica Sumrak, javnosti poznata po zajedničkom ljetovanju s premijerkom u Bolu na Braču. Kako mandat pripada zastupniku, a ne stranci, Barišić ga još može aktivirati, HDZ-u oduzeti jedan glas u Saboru, a zastupnici Sumrak oduzeti povlaštenu mirovinu, budući da još nije stekla uvjete.

Komentara 3

Avatar Jorge
Jorge
17:11 01.10.2010.

Nisam još vidio u medijima da li je Antun Crljenak, direktor Kamenskog, sebi isplatio plaće za rečeno razdoblje. To bi bio zanimljiv podatak.

DA
dario2612
18:10 01.10.2010.

u nekim sam novinama pročitao da se i on žalio radnicama da nije dobio 2 mjeseca plaću od 12000, pa su mu one skupile po 50 lipa što je pospremio u džep. a i njihovi dioničari se žale zašto su radnice počele štrajkat to im je srušilo cijenu dionica. vrlo su osjetljivi, nema što

DO
doktorica
08:45 02.10.2010.

Sa ove sirote radnice moraju platiti zato jer im direktor u djetinjstvu nije imao \"mrecedes\"i dadilju ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?