Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'akrobacija' u tisnom

Halo, policija? Autom sam preletjela preko mosta jer me sunce zaslijepilo

most u Tisnom
Foto: Šibenik.in
1/4
29.09.2014.
u 21:51

Žena je Peugeotom išla preko mosta dok je bilo upaljeno crveno svjetlo

Vozačica s otoka Murtera, 58-godišnjakinja, navodno djelatnica jedne šibenske škole, preletjela u devet sati ujutro most u Tisnom u trenutku dok je bio podignut gotovo dva metra!

– Halo policija, zabljesnulo me sunce pa nisam vidjela da se most dizao i preletjela sam Peugeotom. Ni ja ni suputnica nismo ozlijeđeni, a šteta na automobilu je mala. Možda stotinjak kuna –- rekla je 58-godišnjakinja policiji u 9.08 sati dojavljujući telefonom nevjerojatnu akrobaciju koja je šokirala mnoge, a napose očevice.

Svjedoci u Tisnom u nevjerici su prepričavali događaj koji je pukom srećom rezultirao samo materijalnom štetom, odnosno razbijenim prednjim dijelom Peugeota šibenskih registracijskih oznaka.

Foto: Kristina Franić

Tvrdili su da je vozačica krenula preko mosta u trenutku kada je već bilo upaljeno crveno svjetlo velikom brzinom. Očito htijući skratiti vrijeme čekanja iza mosta 58-godišnjakinja se izložila pogibelji, koja je uz materijalnu štetu rezultirala kaznom od 250 kuna koju je policija naplatila na licu mjesta. Navodno su se u trenutku pada nakon preleta aktivirali svi zračni jastuci.

– Ne mogu reći da je to bilo 80 ili 100 kilometara na sat, ali je opalila po gasu. Most je bio dignut više od metra kada je preletjela, a onda se začuo udarac o cestu. Razbila je branik i otišla dalje navodno do kafića. Samo mogu reći da je imala toliko sreće da joj je ovo danas novi rođendan i da itekako može biti sretna što nije stradala – rekao je tišnjanski mostar Tome Mejić koji je već svjedočio raznim akrobacijama na mostu, s gornje, ali i donje strane.

– Imali smo tako jednog jedriličara koji je pokušao proći zatvoreni most unatoč jarbolu. Rekao je da nije vidio most – rekao je mostar.

>> Pod utjecajem alkohola prošao na crveno i na zebri ozlijedio troje maloljetnika

>> Prometna nesreća između Sesveta i Ivanje Reke

Komentara 13

Avatar skynet
skynet
23:00 29.09.2014.

Ova gospođa izgleda nije svjesna da zrači ležernom hladnokrvnošću koja dolikuje samo profesionalnim kaskaderima. :)

EH
enigmus-hr
12:18 29.09.2014.

Gledala je Cobru 11 pa se mislila okušati :)

LU
lush666
12:18 29.09.2014.

nije vozačka za svakog, ja to stalno pričam...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije