Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUBROVNIK

Vlahušić članove inicijative 'Srđ je naš' nazvao cinkarošima

Andro Vlahušić
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/2
02.06.2014.
u 22:28

Vlahušiću je, kako je rekao, neprihvatljivo da dubrovačke udruge prijavljuju vlastiti grad UN-u i UNESCO-u

Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić članove inicijative "Srđ je naš", koja se bori za zaštitu baštine Dubrovnika, nazvao je cinkarošima, prenosi Dubrovniknet.hr. Vlahušiću je, kako je rekao, neprihvatljivo da dubrovačke udruge prijavljuju vlastiti grad UN-u i UNESCO-u.

- Vlada i Ministarstvo kao i Grad su se ozbiljno pripremili za UNESCO konferenciju u Kataru na kojoj će se raspravljati o zaštiti Dubrovnika kao svjetske kulturne baštine. U UN-u se vodila utakmica u kojoj sam ja sudjelovao u finalu s aktualnim svjetskim prvakom, Venecijom. Dubrovnik je prošao neriješeno. Ja mogu biti ponosan - rekao je Vlahušić.

Na pitanje novinara zašto Grad i Ministarstvo nisu napravili studiju o utjecaju na baštinu projekata na Srđu, gradonačelnik je kazao kako je UNESCO to tražio slijedom prijava, a ne sam.

>> Vlahušić lokalnim medijima daje 900.000 kuna

Komentara 3

ST
stomugromova
18:28 04.06.2014.

Vlahušiću je, kako je rekao, neprihvatljivo da dubrovačke udruge prijavljuju vlastiti grad UN-u i UNESCO-u.++++++++++++++++++++++++++ P.S.Zato je Vlahušiću prihvatljivo za judine škude prodavati tuđu očevinu !! Gospodin Cvitan i USKOK bi konačno trebali otvoriti Dosije Srđ,a Vlahušić neka se opravdavava investitoru špekulantu zašto njegov špekulantski projekt za kojeg je plaćen ispod žita,nije doveo u završnu fazu.

ĆA
ćaćaća
11:56 09.06.2014.

kad partijaš ljude naziva cinkarošima..a glavna zadaća mu je da bi bio u partiji biti cinkaroš..

ST
stomugromova
18:25 04.06.2014.

Vlahušiću,tebi i Dubravki Šuici ne gine robija radi kriminalnog projekta " lažnog Golfa na Srđu ".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije