Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR

Vatrogasac mački dao kisik preko maske i spasio joj život

požar
Foto: Vatrogasci Zadar
1/6
12.09.2014.
u 10:23

Jedna je mačka preživjela, no tri su se ugušile dimom

U požaru u četvrtak oko 21.03 u Zadru ulici Put Murvice izgorjela je kuhinja, a tri su mačke ugušene dimom. Jedna je mačka spašena nakon što je iznesena ispred zgrade i tamo joj je vatrogasac dao kisik preko maske iz svog aparata.

Mačka je potom odvezena kod veterinara koji je potvrdio da su joj vatrogasci spasili život. Šef JVP Grada Zadra Željko Šoša tvrdi kako je jedina preživjela mačka od četiri kućne ljubimice Zadranke kojoj je izgorio stan prije spašavanja bila bez svijesti, ali da se nakon što joj je dan kisik odjednom oporavila.

>> Zbog ovog preslatkog stvorenja je kasnila utakmica Barcelone i Elchea

>> Pismo mace Gunje iz Gunje dobrim ljudima

Komentara 1

Avatar fredi
fredi
10:36 12.09.2014.

Svaka čast vatrogascu, a žao mi je što nisu spasili i ostale tri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije