Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAY PRIDE U SPLITU

Urbana desnica i ove godine organizira akciju Prazan grad

urbana desnica
Ivo Čagalj/PIXSELL
05.03.2013.
u 09:11

Udruga poziva građane da tijekom gay pridea izbjegavaju dolazak u centar Splita

Udruga Urbana desnica, koja je prošle godine povodom gay pridea u Splitu organizirala akciju Prazan grad, i ove godine poziva na građane sličnu akciju.

\"Pozivamo Vas i ove godine, pošto su razne LGTB udruge već najavile gay pride 08. lipnja 2013. g. na ruti Đardin - Marmontova - Riva, da 2013. napravimo još jezovitiju sliku praznog grada Splita, na način da ćemo izbjegavati dolazak u sami centar grada\", navodi se u prioćenju Urbane desnice.

Iz udruge napominju kako akcija nije usmjerena protiv prava LGBT zajednice niti LGBT osoba, već njome žele poručiti da se protive financiranju \"bespotrebnih parada\" javnim novcem.

\"U ovakvoj teškoj situaciji jedine prihvatljive \'parade\' su parade obespravljenih radnika, nezaposlenih i siromašnih, po kojima je naša županija nažalost vodeća u Hrvatskoj\", poručuju.

Komentara 1

DU
Deleted user
22:22 05.03.2013.

Ovo je najbolji nacin pokazati sto normalni ljudi misle o tim perverznjacima!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije