Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljski razdor

Tata Svaguša: Nemam ja više sina, a Bog dao zdravlja nevjesti!

\'25.09.2010., Poljud, Split - Nogometnu utakmicu 9. kola 1. HNL odigrali su Hajduk Split i NK Varazdin. Josko Svagusa. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL\'
Ivo Čagalj/Pixsell
18.02.2011.
u 09:13

- Supruga će dobiti polovicu onoga što smo stekli, rekao je bivši šef Hajduka, no nije potvrdio je li to 8 milijuna eura

Službeni je dio dobila priča koja se vuče već dulje vrijeme: Joško Svaguša, splitski kralj slastica i bivši predsjednik Hajduka, razvodi se od supruge Jasminke.

– Istina je da se razvodim, sa suprugom Jasminkom ostao sam u odličnim odnosima. Takav je život, idemo dalje, svatko svojim smjerom – kazao nam je Svaguša, koji se posljednji mjesec povukao u izolaciju i bavi se isključivo treningom.

Vitkiji 15 kilograma
– Smršavio sam petnaest kilograma – pohvalio se Svaguša.

Njegova je nova izabranica poduzetnica Dajana Stojić, vlasnica tvrtke Dizajn s potpisom. Tvrtka se bavi marketingom i dizajnom, a među brojnim su joj klijentima Tommy, INA, Euroherc, Narodni trgovački lanac...

Nema Svagušinih tvrtki, ali tu je NTL u kojem je suvlasnik Kerum, njegov veliki bivši prijatelj. I, eto, obojica su se odvojili od supruga s kojima su počinjali graditi tvrtke. Još jedan zajednički detalj: i Kerumova Fani Horvat i Svagušina Dajana Stojić rođene su istog datuma, 27. srpnja, ali nisu isto godište. D. Stojić se prije malo više od godinu dana našla i na stupcima crne kronike kada je ispod njezina kabrioleta pronađena GPS naprava. Već se tada govorilo o vezi Svaguše i D. Stojić pa se čak spominjalo kako je toliko opsjednut njome da je želio u svakom trenutku znati gdje je. No nikada nije ustanovljeno je li Svaguša postavio GPS. U vrijeme kada je bio predsjednik Hajduka, govorilo se o njegovim razuzdanim noćima s Kerumom i Ivicom Livajom. Zvali su ih “Tri tenora”, dan su zamijenili za noć...

Godinu dana poslije prijateljstvo je puklo. Kerum je Svagušu smijenio u Hajduku, navodno je Fani dala ultimatum “ili oni ili ja”. Gradonačelnik je izabrao nju.

– Neću ići u Gradsko vijeće, to me ne zanima – rekao nam je Svaguša i time dao Kerumu dozvolu da napokon sazove Gradsko vijeće. Naime, gradonačelnik je bio u strahu da će, aktivira li ljutiti Svaguša svoj mandat gradskog vijećnika, doći u situaciju da nema većinu u izvršnoj gradskoj vlasti.

Imovina 16 milijuna eura
Svagušina rastava braka mogla bi biti u vrhu bogatih splitskih rastava. Jasminka Svaguša, suvlasnica u tvrtkama Bobis i Svaguša Pekarstvo, mogla bi dobiti oko osam milijuna eura. Naime, kada se nedavno spominjala zainteresiranost Čakovečkih mlinova, odnosno vlasnika Stjepana Varge, da kupi Bobis, na vidjelo je izišla cijena od nekih 16 milijuna eura.

– Supruga će dobiti svoju polovicu onoga što smo stekli, a kolika je to vrijednost, neću komentirati – rekao je Svaguša.

Posebno je zbog životnih poteza sina Joška tužan Mirko Svaguša:

– Za mene Joško više ne postoji, a Bog dao zdravlja mojoj nevjesti. Imao sam samo njega, kći se udala... Ma, i za Boga bih rekao da ne valja, ako ne valja, kako ne bih za sina – depresivnim će glasom Mirko, glava obitelji Svaguša, za životni debakl svog sina, očito kriveći Keruma.

– Uhvatite se vi budala Keruma i Svaguše, oni čine ono što im ne treba. Ma, pustite me na miru, nervozan sam – zaključio je Mirko Svaguša.

Komentara 37

DU
Deleted user
09:58 18.02.2011.

Moš si mislit iz kojeg miljea, od koje budaletine dolaze ovi Svaguše, kad mu otac kaže da bi i za Boga rekao da ne valja, ako \"bi smatrao\" da ne valja!?

Avatar Ledeni
Ledeni
09:27 18.02.2011.

Glavno da ti valjaš.

LI
liliZG
11:44 22.02.2011.

Pa šta ako se rastao, bar se žena riješila budale.......................i još će dobiti lovu, di ćeš bolje...........................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije