Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolje godine

Slavlje u Šibeniku: Otkrio 'recept' koji ga je doveo do 102. rođendana

Paško Vrcić
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/7
01.12.2014.
u 11:43

Paško Vrcić kaže da svoju dugovječnost može zahvaliti tome što je "cijeli život radio teške poslove i bio umjeren u hrani".

- Nikada se nisam prejeo niti dva puta vadio. Obavezno sam prije svakog ručka i večere popio bevandu od deci vina i deci vode i to je razlog zašto sam ovako dugo poživio - rekao je Paško Vrcić, koji je u šibenskom Cvjetnom domu proslavio svoj 102. rođendan, piše Sibenik In.

Paško je cijeli život radio kao lugar, još uvijek je odličnog psihofizičkog stanja, vidi čuje i sve razumije. Navodi i da svoju dugovječnost može zahvaliti tome što je "cijeli život radio teške poslove i bio umjeren u hrani".

Kazao je da su ga djeca "prije slušala", a sada mu je najvažnije "da drže" do njega. Iako je danas proslavio rođendan, Paško je pune 102. godine "napunio" u subotu.

>>Među 15 smo najstarijih nacija u cijelom svijetu

>>Hrvatska nacija je teški bolesnik – stari smo i siromašni

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

Komentara 2

SU
suncesmokvemaslina
09:04 22.12.2014.

neka si ti živ i zdrav i još s nama prove mnogo ljeta. biti lugar nije baš težak posao

FR
franjo
11:01 01.02.2015.

Ae' nije bilo lako biti lugar, a nije mogao ni svako to raditi. To su radili seoski špijuni koji su susjede otkucavali kod one milicije. A' tribali su znati što se po selu priča. Ipak im nije ni to pomogloo da sačuvaju onu državu i režim .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije