Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inauguracija u splitskom HNK

Šimun Anđelinović preuzeo rektorski lanac

Inauguracija rektora u Splitu
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/5
23.10.2014.
u 17:00

– Cilj mi je splitsko Sveučilište integrirati u lokalnu zajednicu te da ono postane perjanica razvoja – rekao je prof. dr. sc. Šimun Anđelinović

– Cilj mi je splitsko Sveučilište integrirati u lokalnu zajednicu te da ono postane perjanica razvoja – rekao je prof.dr.sc. Šimun Anđelinović, novi rektor Sveučilišta u Splitu na svečanost inauguracije u splitskom HNK-u.

Sveučilište je već potpisalo sporazum o suradnji sa Županijom, a uskoro će i s Gradom Splitom, rekao je rektor koji je predstavio i svoje najbliže suradnike dr. Alena Soldu, dr. Borisa Maleša, dr. Branka Matulića i dr. Rosandu Mulić. Anđelinović je istaknuo kako za svečanost njegove inauguracije nije potrošeno ni kune. Prostor su dobili besplatno, a prigodni program odradili studenti Umjetničke akademije i djelatnici Sveučilišta.

>> 'Moj je djed osnovao crkvu 1925. Mi starokatolici uvijek ističemo: i homoseksualci su Božja djeca'

>> Inauguracija je bila pompozna, ali i u skladu s tradicijom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije