Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borili se 40 minuta

Rekord senjskog podvodnog ribolovca: gof težak 40 kg

Renato Huba
Foto: Renato Huba
24.07.2014.
u 10:29

Ovo je najveći ulov ovog poznatog senjskog podvodnog ribolavca, a kako je sam rekao, "bez Tomislavove pomoći teško da bi sam izašao na kraj s ovom grdosijom."

U utorak, oko 20,00 sati u akvatoriju kod Žrnovnice članovi športsko - ribolovnog društva "Uskok" iz Senja, Renato Huba i Tomislav Sukurica izvukli su gofa dugog 160 cm i teškog 40 kg.

Borba s ribom trajala je oko 40 minuta, piše Senjska bura.

Nakon što je Renato Huba iz podvodne puške pogodio gofa, pušku je predao Sukurici koji se nalazio u gumenjaku,s kojim su ga počeli vuči, ali veliki i uporni gof potezao je njih i gumenjak prema dubini. Nakon drugog pogotka uz veliki napor ipak je završio u njihovom gumenjaku.

Ovo je najveći ulov ovog poznatog senjskog podvodnog ribolavca, a kako je sam rekao, "bez Tomislavove pomoći teško da bi sam izašao na kraj s ovom grdosijom."

Ulov je završio na meniju jednog restorana.

>>Nije mogao vjerovati što je bilo u ribi koju je ulovio

Ključne riječi

Komentara 2

MI
Mingan
01:05 26.07.2014.

Ma da, treba znat s bocama dočekat ribu i onda predat pušku u čamac. Ono malo što ostane iza plivarice i koče (i to s nedopuštenim okom) potuku s ostima ili dinamitom. Ostao je koji brancin ? Gof? Hobotnica ? Udri puškom! Satari sve živo! Naš Podvelebitski kanal kao i cijeli Jadran postao je kada! Sramota !

EP
epulon
13:56 24.07.2014.

Bravo majstore. Treba imat jaja i za pucat na takvu beštiju, a kamoli je izvlačit van. Svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije