Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Hoćemo plaće!'

Radnici TLM-a prosvjedovali ispred zgrade županije

prosvjed
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/7
17.11.2014.
u 13:12

Uz podršku gradske i županijske administracije, od Vlade traže da hitno pomogne TLM-u te da revidira kupoprodajni ugovor kojim je TLM, 2006. godine, prodan konzorciju hrvatskih tvrtki

Povicima 'Hoćemo plaće! Hoćemo plaće!' ispred zgrade Šibensko-kninske županije završen je mirni, dostojanstveni prosvjed radnika TLM-ove prešaonice, kojima su se pridružili i radnici Valjaonica, javlja portal sibenik.in.

Oni su, zbog teške situacije i neisplaćenih plaća jutros krenuli od TLM-ove porte preko Dalmare centra, zgrade sjedišta policije, suda te šibenske gradske i županijske uprave te na taj način poručili da se ne mire sa situacijom uz poruku da neće odustati. Uz podršku gradske i županijske administracije, od Vlade traže da hitno pomogne TLM-u te da revidira kupoprodajni ugovor kojim je TLM, 2006. godine, prodan konzorciju hrvatskih tvrtki.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije