Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična nesreća

Pogledajte kako je vozačica autom preletjela preko mosta u Tisnom

most
Foto: Screenshot Youtube
1/3
30.09.2014.
u 15:20

Vozačicu je ova akrobacija stajala kazne od 250 kuna, a oštećen joj je i prednji dio automobila

Kaskaderski skok 58-godišnje Murteranke koja je po nekima jučer ujutro u Tisnom preletjela, a po drugima preskočila pokretni most, postao je preko noći urbana legenda, ovjekovječena i video uratkom koji je odmah dakako osvanuo na YouTube.

Sretni jer se nije dogodila tragedija većina akrobaciju na mostu dan poslije gleda kroz šalu, a manje kroz mogućnost tragedije koja se uistinu i mogla dogoditi. Murter, Šibenik, Zadar, ma cijela Hrvatska pričaju o djelatnici jedne šibenske škole koja je zaobišla rampu, ignorirala crveno svjetlo, te naposljetku izletjela s podignutog pokretnog mosta malim žutim Peugeotom s visine od oko dva metra, pala ili se pak dočekala na branik i krenula dalje prema kafiću.

Svi pričaju, ali Maja S. šuti. Njenu šutnju na šibenskom području pravdaju obrazloženjima:''A što će reći? Ona je što je trebala pokazala. Bar po pitanju vožnje. Neki kažu da joj je kćer bila bolesna, drugi da i inače voli opalit po gasu, a treći vjeruju što je rekla policiji. Mnogima se pak čini da je mislila da će stići na vrijeme, al most je bio brži..." I u šibenskoj školi učenici su sve okrenuli na šalu.

- Čovječe koja je ona legenda. Sad bi trebali na ekskurziju, a idem samo ako ona vozi. Možda snima filmove kao kaskader, a mi ne znamo - rekla nam je nekolicina, i tek na našu opasku da je stvar puno ozbiljnija rekli kako misle kako se 58-godišnjakinja prevarila u izračunu brzine stizanja preko mosta i da je dala gas kad se digla na rampu bojeći se da bi se u protivnom sa je ostala na dignutom dijelu, vratiti na krov.

Njezin suprug Marko odbio je svaku pomisao da novinar razgovara s njegovom suprugom, al svjestan nevjerojatne akrobacije koju je na mostu napravila njegova supruga i on je od situacije koja je realno, a nasreću nije završila tragično, pokušao napraviti šalu.

- Jest, svi me novinari zovu, al ne zovu ovi iz Peugeota da vide što je sve sposoban napraviti taj mali auto. Nemojte se ljutiti, ali vam samo mogu potvrditi što je supruga rekla policiji, a to je da ju je zaslijepilo sunce i da se zato sve dogodilo - rekao nam je Marko S. U općini slučaj doživljavaju kao upozorenje drugima da se nikad ne usude ponoviti kaskaderski učinak Murteranke.

 - Nismo mogli vjerovati da je vozilo skočilo. Mostar je vikao i nastojao zaustaviti automobil. Sljedeće je bio jaki tresak Peugeota 107. Bili su tu radovi nedavno, pa smo pomislili da je to od toga, ali je grunulo od treska auta. Ovaj most nije imao takvu situaciju. Ne daj Bože nikom ovako više jer bi stvarno moglo doći do teških posljedica - kažu u Općini.

Posljedice su ovako ostale jedino na Peugeotu, čiju je štetu vlasnica koja se sama prijavila policiji, procijenila na 100 kuna, a zbog svega policija ju je kaznila sa 250 kuna kazne.

>> Halo, policija? Autom sam preletjela preko mosta jer me sunce zaslijepilo

Komentara 19

DR
DrGr
09:58 30.09.2014.

Samo 250 Kn!?.. za prolazak kroz crveno, prebrzu vožnju i izazivanje prometne nezgode..

ZG
zgbzoran
10:03 30.09.2014.

svjedoci kažu da se kretala velikom brzinom hahahahaha, toliko o svjedocima

TM
trade_mark
10:12 30.09.2014.

gospođu kandidirati za predsjednicu vlade! za nju prepreke ne postoje!! :D :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije