Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Splitski antifašisti

Nitko nema pravo 1. splitski partizanski odred zvati 1. splitskim odredom

josip milat
Ivana Ivanović/PIXSELL
10.11.2014.
u 13:21

- Partizani nisu bili nikakvi "komunistički zločinci“ već su bili narodno-oslobodilačka vojska koja je svoju hrvatsku Domovinu oslobodila od fašističke okupacije Italije i Njemačke što i danas cijeli svijet priznaje i poštuje!

Nitko nema pravo mijenjati ili prekrajati povijest pa nitko nema pravo 1. splitski partizanski odred nazivati 1. splitskim odredom! - zaključak je kojeg je na izbornoj skupštini jednoglasno donijela Zajednica udruga antifasističkih boraca i antifašista Splitsko-dalmatisnke županije.

- Partizani nisu bili nikakvi "komunistički zločinci“ već su bili narodno-oslobodilačka vojska koja je svoju hrvatsku Domovinu oslobodila od fašističke okupacije Italije i Njemačke što i danas cijeli svijet priznaje i poštuje! - poručili su iz Zajednice antifašista.

(Na fotografiji Josip Milat iz Saveza antifašističkih boraca i antifašista RH)

>> 'Bilo je lakše Požegu osloboditi od Turaka nego od ljudske gluposti i neznanja'

Komentara 6

CR
crodux
13:41 10.11.2014.

njemačka je bila naš saveznik I ne kužim kako smo je pobjedili. znači da smo pobjedili sami sebe..nezavisnu državu nismo izborili tada nego 90-ih u domovinskom ratu I to je svetinja I temelj naše države!

UJ
ujkica
14:44 10.11.2014.

vi niste nikoga pobijedili vam su ppmogli rusi i englezi i ne slavite antifasizam s time slavite i komunizam koji je zabranjen u eu!!!

UJ
ujkica
14:43 10.11.2014.

pisati cu pismo eu i u njemu napisati kako tttrnutna vlast konstatno laze i obmanjuje cijelu eu lazuci kako jsu antifasiti zapravo nekkakav pokret otpora oni nisu nikakav pokret vec su oni komunisti a ta ista eu je dekretro iz 2006 osudila komunizam!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije