Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pošumljavanje

Na medačka polja zasadili 2500 sadnica hrasta lužnjaka

šuma
Dražen Prša/VLM
12.04.2010.
u 12:45

Djelatnici Šumarije Gospić pridružili su se članovima Planinarskog društva Zagreb-Matica u akciji pošumljavanja medačkih polja.

Članovi Planinarskog društva Zagreb-Matica, u suradnji s djelatnicima Šumarije Gospić, organizirali su pošumljavanje medačkih polja. Akciji su se odazvali i članovi planinarskih društava Željezničar iz Gospića i Lipe iz Sesveta.

Da je bilo itekako puno posla, potvrđuje i podatak da je u četiri sata posađeno više od 2500 sadnica hrasta lužnjaka.

Vrijedni planinari nisu prekinuli sadnju ni kada je izbio požar koji je zahvatio susjedne površine i crnogoričnu šumu, koji su uspješno ugasili gospićki vatrogasci.

Druženje planinara i šumara nastavilo se na ručku, a ostatak dana iskoristili su planinareći po vrhovima na Baškim Oštarijama.

Komentara 1

Avatar punkufer
punkufer
12:54 12.04.2010.

Lijepo i pohvalno! Bravo Šumarija Gospić i HPD Matica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije