Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOAT SHOW

Lorencin u Biogradu: Nautika je najljepši dio turizma

Boat Show
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/9
23.10.2014.
u 14:56

Hrvatski nautički turizam je konkurentan i Italiji i Malti i Grčkoj i želimo biti najbolji, rekao je Hajdaš Dončić

Boat show u Biogradu je jedna od najuspješnijih nautičkih manifestacija u ovom dijelu Europe. Stoga je moj dolazak priznanje manifestaciji i Iliriji i kapa im do poda. Hrvatski nautički turizam je konkurentan i Italiji i Malti i Grčkoj i želimo biti najbolji. Ja nemam brod niti ga mislim imati jer je to skupo za nekog tko provodi desetak dana u godini na moru - rekao je ministar Siniša Hajdaš Dončić koji je otvorio 16. Boat show u Biogradu najveći dosada s 270 izlagača i preko 300 plovila koje će posjetitelji moći razgledati u sljedeća tri dana.

Ministar turizma Darko Lorencin je istakao da je biogradski boat show sinonim za nautiku u Hrvatskoj.

- Turizam je jedan od najljepših sektora, a unutar turizma nautika je još ljepša. Oko deset posto od prihoda u turizmu se ostvaruje iz nautike - rekao je ministar Lorencin.

>> Pula Boat Fair otvoren svjetskom premijerom hrvatske motorne jahte

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije