Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugačak oko 1,2 m

Izgubili ste zmiju? Piton pronađen kod Novigrada traži vlasnika!

piton (1)
Robert Anic/PIXSELL
31.07.2013.
u 10:10

Pitona su pronašli gosti turističkog naselja Mareda. Završio je u veterinarskoj bolnici u Poreču kod doktora Branka Jurića, gdje mu pružena pomoć.

Kraljevski piton, vjerojatno nečiji kućni ljubimac, dužine oko 1,2 metra pronađen je u turističkom naselju Mareda pokraj Novigrada,  donosi Novi list.

Pronašli su ga gosti turističkog naselja koji su ga u ponedjeljak oko 1 sat iza ponoći ugledali nasred ceste kako mirno puzi. Pokrili su ga kantom i pozvali veterinare pa je piton završio u veterinarskoj bolnici u Poreču kod doktora Branka Jurića gdje mu je budući da je bio iscrpljen i dehidriran pružena pomoć.

– On se odlično oporavio, vrlo je živahan i čeka svog vlasnika jer pretpostavljamo da je nekome pobjegao. Riječ je o odrasloj zmiji, rekao je Jurić za Novi List. Vlasnik pitona može doći po njega u veterinarsku bolnicu u Vlašićevoj ulici u Poreču.  

>> Ugrizla ga riđovka. Umalo umro jer hitna nije imala goriva!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije