Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šibenski junak

Iz gorućeg Fiata spasio majku i dvoje djece: 'Nisam heroj!'

požar Šibenik
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/7
16.04.2014.
u 20:22

– Čim sam vidio da ženi gori auto, zaustavio sam se pa zaustavio jedan kombi. Čovjek se još nije ni snašao, a ja sam mu uzeo aparat za gašenje. I ugasio požar na Fiatu – prepričava Grubišić

Hrabri mladić spasio je danas u Šibeniku iz gorućeg Fiata majku i dvoje djece.

Novi je šibenski junak zaustavio vozilo, ugasio požar koji je izbio kod rezervoara tijekom vožnje na Fiatu koprivničkih registracija i otišao s mjesta događaja. – To što sam danas napravio, napravio bi svaki normalan čovjek – kazao je portalu Šibenik In 28-godišnji vodoinstalater Marko Grubišić Paja te dodao kako je "vidio da su se svi ukipili i odlučio je reagirati".

"Sad će me zafrkavati svi prijatelji"

– Čim sam vidio da ženi gori auto, zaustavio sam se pa zaustavio jedan kombi. Čovjek se još nije ni snašao, a ja sam mu uzeo aparat za gašenje. I ugasio požar na Fiatu – prepričava Grubišić.

– Žena iz auta me zagrlila, malo sam je utješio i otišao. Nema se tu što pričati. Nisam ja nikakav heroj, sad će me zafrkavati svi prijatelji – zaključio je Grubišić. Iako tvrdi da nije heroj, mnogi Šibenčani oduševljeni su time što je ostao pribran u kriznoj situaciji i nakon akcije "mrtav-hladan" otišao bez želje za medijskom pažnjom i pohvalama.

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL/Instagram

>>Tko je kriv za požar? Čelnik C.I.O.S-a sumnja u podmetanje?

>>U požaru obiteljske kuće smrtno stradala starica

Komentara 1

Avatar erni
erni
21:00 16.04.2014.

i ja sam jednom tako na maksimirskoj ugasio čovjeku požar na autu a ovaj ni hvala,ja ujutro lijepo aparat na punjenje i ode 50 kn......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije