Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Lindaru u Istri

Herbicidom otrovao dva stabla kestena jer su mu "kvarila" pogled

kesten,panj
Patrik Macek/PIXSELL
05.07.2012.
u 15:26

Muškarac je u siječnju bušilicom izbušio rupe na stablima, a potom je u njih ulio herbicid

Zbog uništenja i oštećenja tuđe stvari policija iz Pazina danas je prijavila 49-godišnjaka iz Lindara kojega sumnjiči da je uništio dva stabla kestena u tom mjestu. Muškarac je, utvrđeno je kriminalističkim istraživanjem, još u siječnju bušilicom izbušio rupe na stablima, a potom je u njih ulio herbicid što je dovelo do njihova sušenja.

Navodno se na ovaj čin Lindarac odlučio jer su mu kesteni zaklanjali pogled iz kuće. Stabla su u vlasništvu Grada Pazina koji je, procjenjuje se, oštećen za više od sto tisuća kuna.

Ključne riječi

Komentara 19

AN
ankicascreiber
15:50 05.07.2012.

za kaznu mora dobiti 10 godina prisilnog rada u pošumljavanju!

FE
Felicijen
15:41 05.07.2012.

Tom tipu bi trebalo isto tako izbušiti rupu na lubanji i uliti nešto....

ZG
zdenkojerbic@gmail.com
11:24 19.07.2020.

Kod nas u vrtu stambene zgrade,ičići, nepoznati netko je ispod bora posipao nekakvu bijelu materiju ( prah i grudice) i taj se je bor nakon pola godine počeo sušiti . Zvali smo i policiju ali oni neznaju ništa o kemikalijama. Da li netko zna o kakvoj se tu kemikaliji može raditi, i da li je opasna i za ljude?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije