Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Eksplodirala slovenska jahta u biogradskoj marini, ozlijeđen maloljetnik

Pomorska policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/3
21.07.2014.
u 07:23

Zapovjedniku jahte, 35- godišnjem Slovencu D. P. izrečen je prekršajni nalog i novčana kazna u visini 1.100,00 kuna, a vlasniku plovila Slovencu A.C. doneseno je rješenje o zabrani plovidbe tim plovilom dok se ne saniraju oštećenja i napravi izvanredni tehnički pregled

Jučer u 11.17 sati prilikom pokretanja motora na slovenskoj jahti u biogradskoj luci došlo je do eksplozije, a maloljetni slovenski državljanin zadobio je lakše ozljede.

Zapovjedniku jahte, 35- godišnjem Slovencu D. P.  izrečen je prekršajni nalog i novčana kazna u visini od 1.100,00 kuna, dok je vlasniku plovila Slovencu A.C., doneseno rješenje o zabrani plovidbe tim plovilom dok se ne saniraju oštećenja i napravi izvanredni tehnički pregled.

Još jedna pomorska nesreća dogodila se tijekom vikenda. U petak je došlo do sudara jedrilice i motorne jahte tijekom plovidbe Murterskim morem, o čemu je obaviještena Lučka kapetanija Šibenik, odnosno nadležna Lučka ispostava Vodice.

Prema izjavama zapovjednika obaju plovila, utvrđeno je kako se sudar jedrilice i jahte dogodio u petak ujutro u 10 sati, a u nesreći nitko nije ozlijeđen.

Utvrđeno je da je na njemačkoj motornoj jahti pod zapovjedništvom ruskoga državljanina nastalo veće oštećenje, a Rusu je izrečena prekršajna kazna u visini od 4.500,00 kuna.

>>Gliser se zabio u svjetionik kod Ilovika, ozlijeđeno dvoje mladih!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije