Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravobraniteljica traži očitovanje

Boris Ćurković mora se pravdati zbog neumjesnog vica

Boris Ćurković
Tino Juric/PIXSELL
13.02.2014.
u 13:43

Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova traži očitovanje Gradskog vijeća Splita kao i njegovog predsjednika Borisa Ćurkovića (SDP) koji je tijekom sjednice "u mikrofon" ispričao vic o muškarcu koji se pred sudom branio zato što je tukao ženu

Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova traži očitovanje Gradskog vijeća Splita kao i njegovog predsjednika Borisa Ćurkovića (SDP) koji je tijekom sjednice "u mikrofon" ispričao vic o muškarcu koji se pred sudom branio zato što je tukao ženu, a kada je kažnjen rekao je: "Suče, ali to je moja žena"

Nitko se nije nasmijao, a reagirala je nezavisna vijećnica Marijana Puljak koja mu je rekla neka se suzdrži od viceva. Međutim, netko ga je i prijavio pravobraniteljici iako se odmah pokušao opravdati kako je samo htio upozoriti na konzervativizam u našem društvu.

Splitsko Gradsko vijeće na sjednici u utorak će raspraviti o neslanoj šali svoga predsjednika i očitovati se. On se već očitovao. Kaže da nije pričao vic već anegdotu koju je čuo dok je radio u odvjetništvu. Naveo je kako se ispričao odmah, nakon intervencije vijećnice Puljak, jer je shvatio da anegdota nije shvaćena onako kako je on to htio.

>> Kerum: Zamijenit ću se s nekim da ne moram dolazit na sjednice

Komentara 2

EN
enigma898
14:00 13.02.2014.

ovaj gospodin je klasičan primjer državnog parazita i uhljeba, a navodno ima i čin satnika HV-a... iz jednog ministarstva u drugo, iz ministarstva u upravu vodovoda, itd. kako je lijepo kad si u partiji

UM
Umjereni
11:14 18.02.2014.

Joj, opet o partiji. A Đakić? Koji je za vrijeme izbora govorio kako su mu nešto sumnjiva prezimena onih koji će tvoriti vladu? Tada se nije javila nikakva pravobraniteljica za sprečavanje fašističkih izjava. Ili barem neki centar za suzbijanje notorne ljudske bedastoće. Što je s Đakićem? On nije uhljeb, je li? Ili Jandroković koji je bio malo uz Sanadera, pa uz Jadranku naravno, da se ostane na ugodnoj ministarskoj fotelji i na kraju opet uz pobjednika na unutarstranačkim izborima, Karamarkom. Uhljeba kojima je lijepo u bilo kojim strankama ima gdje i koliko hoćeš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije