Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjednica vijeća

Akcija mladih Kalmeti ispred nogu stavila slavinu i rolu WC papira

zadarsko gradsko vijeće
Foto: Frane Šarić
1/2
14.11.2014.
u 13:00

Ante Rubeša nedavno je prozvao Kalmetu zbog gradnje Belafuške špine, za što će se izdvojiti 600.000 kuna i to je ocijenio kao izborni potez HDZ-a pred izbore za vijeće mjesnih odbora

– Ispričavam se za svoje ponašanje na prošloj sjednici zadarskog Gradskog vijeća i zato sam vam donio jednu špinu koja vam je fetiš i WC papir da se možete obrisati kad dođete na Belafužu jer mi tamo nemamo kanalizaciju – rekao je vijećnik Akcije mladih Ante Rubeša i stavio slavinu i rolu WC papira ispred zadarskog gradonačelnika Božidara Kalmete na sjednici Gradskog vijeća Zadra održanoj u povodu dodjele godišnjih gradskih priznanja na Dan Grada.

Ante Rubeša nedavno je prozvao Kalmetu zbog gradnje Belafuške špine, za što će se izdvojiti 600.000 kuna i to je ocijenio kao izborni potez HDZ-a pred izbore za vijeće mjesnih odbora.

Nakon Rubeše, prilikom rasprave o nagradi za životno djelo zadarskom košarkaškom stručnjaku Ivi Uči Pulaniću, zbog uništavanja zadarske košarke na zadarsku vlast obrušio se također vijećnik Akcije mladih, Marko Pupić Bakrač.

– Došao bih u odjelu, no ono mi je poparano na prošloj sjednici, a da je pravde, troškove bi nadoknadili oni koji su nezakonito poslali zaštitare. Svi znamo kakva je košarka. Danas je pakiranje priče da je Pino Giergia kriv za devastaciju Zadra isto kao i pričati da su vozač i Livaković organizirali pljačku u HAC-u – zaključio je Marko Pupić Bakrač.

>> Zaštitari iznijeli vijećnika, a nakon što se vratio uslijedila tučnjava!

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
13:28 14.11.2014.

još jedna sdp organizacija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije