Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Croatia Winter Music Festival

Večeras Heart donosi nastupe poznatih DJ-a u Areni Zagreb

Armin van Buuren
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/7
02.01.2017.
u 14:47

Program u sklopu Croatia Winter Music Festivala večeras starta u 22:00

Nakon spektakularnog novogodišnjeg dočeka Zagreb 360° New Year's Eve s legendarnim Arminom van Buurenom, Sanderom van Doornom, MOTijem i ostalima, program Croatia Winter Music Festivala danas u Arenu Zagreb donosi Heart. Za vrhunsku glazbu večeras su zaduženi David Gravell i headliner večeri Julian Jordan.

David Gravell nastupa od 23:00 do 00:30. Gravell je trance DJ i producent čiju su kvalitetu već na početku karijere prepoznali kolege kao što su Armin van Buuren, Hardwell i W &W, a surađivao je i s Dash Berlinom. Kao nova zvijezda na trance sceni nastupio je na A State Of Trance festivalima u Australiji i Europi.

Julian Jordan je 21-godišnjak koji zajedno s Martinom Garrixom (s kojim je dijelio i školske klupe) predvodi novi val nizozemskih EDM DJa, a glazbom se počeo baviti s 15 godina. Prepoznatljiv je po svom specifičnom stilu koji ne podliježe trenutnim trendovima pa ga je MTV proglasio DJem od kojeg se u godinama koje dolaze mogu očekivati velike stvari. Jordan kao headliner večeri nastupa od 00:30 do 2:00.

Ulaznice po cijeni od 50,00 kn mogu se nabaviti na www.ticketshop.hr, u Tisak Media i Atlas poslovnicama te na blagajnama na ulazu u Arenu Zagreb. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije