Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Croatia Winter Music Festival

Najveći Novogodišnji doček u Areni Zagreb uz Armina van Buurena

Armin van Buuren
Foto: PR FOTO
1/4
22.11.2016.
u 10:00

Ove zime Zagreb će prvi put biti domaćin Croatia Winter Music Festivala, glazbenog festivala koji će se održati u Areni Zagreb od 31.12.2016. do 6.1.2017. Uz večernji glazbeni program koji će Zagreb u siječnju staviti na kartu europskih EDM metropola, festival donosi i niz dnevnih događanja te međunarodni gaming turnir. Program starta u novogodišnjoj noći nenadmašnim Zagreb 360° New Year's Eve partyjem u zagrebačkoj Areni na kojem će posjetitelje u 2017. uvesti legendarni Armin van Buuren. Vrhunska produkcija, spektakularni svjetlosni i video efekti i jedan od najboljih DJa današnjice idealna su formula za nezaboravan novogodišnji doček na kojem se očekuje tisuće partijanera iz Hrvatske, regije i cijele Europe.

Headliner večeri Armin van Buuren već 15-ak godina suvereno vlada trance glazbenom scenom, što mu već više od desetljeća osigurava mjesto u TOP 5 na listi DJ Maga. Jedini je DJ na svijetu koji je titulu najboljeg osvajao četiri godine za redom. Trenutno je 4. DJ na svijetu prema glasovima čitatelja DJ Maga. Ove godine obilježava i 15-godišnjicu svoje super uspješne radio emisije A State of Trance koja se emitira na više od 100 radio stanica u 84 zemlje i tjedno ima više od 37 milijuna slušatelja. Posljednjih godina Armin redovito nastupa na ULTRA Europe festivalu i na festivalima na paškom Zrču, a u svim izjavama za hrvatske medije i sam često ističe da jako voli Hrvatsku. Zato je Novu godinu odlučio dočekati u Zagrebu u kojem će prvi put nastupiti na impresivnoj pozornici pred tisućama fanova. Prvi veliki zagrebački nastup zaslužio je i poseban DJ set zbog kojeg će posjetitelji Arene zauvijek pamtiti ulazak u 2017. godinu!

Nizozemsku novogodišnju DJ ekipu uz van Buurena čine i poseban gost Sander van Doorn, MOTi, Julian Jordan i David Gravell, a na stageu u Areni pridružit će im se i Juicy M, mlada ukrajinska DJ zvijezda koja zadnjih godina osvaja svjetske pozornice kombinacijom electro i progressive house ritmova. Van Doorn je već deset godina konstanta na EDM sceni, a prepoznatljiv je po svojim progressive / electro / techno ritmovima i autorskoj glazbi, što mu je osiguralo stalnu prisutnost na TOP 100 listi DJ Maga. Popularnost je stekao remiksevima poznatih trance hitova, ali i suradnjom s poznatim pop / rock izvođačima poput benda Arctic Monkeys. U bogatoj karijeri ispunjenoj nebrojenim nastupima na festivalima i događanjima širom svijeta, surađivao je i s Robbijem Williamsom i Pet Shop Boysima te s kolegom i sunarodnjakom Martinom Garrixom. MOTi, producent i electro house DJ, poznat je po čestim glazbenim suradnjama s kolegama među kojima su i mega popularni Tiësto, Major Lazer i Martin Garrix.

Julian Jordan je 21-godišnjak koji zajedno s Martinom Garrixom (s kojim je dijelio i školske klupe) predvodi novi val nizozemskih EDM DJa, a glazbom se počeo baviti s 15 godina. Prepoznatljiv je po svom specifičnom stilu koji ne podliježe trenutnim trendovima pa ga je MTV proglasio DJem od kojeg se u godinama koje dolaze mogu očekivati velike stvari. David Gravell je trance DJ i producent čiju su kvalitetu već na početku karijere prepoznali kolege kao što su Armin van Buuren, Hardwell i W &W, a surađivao je i s Dash Berlinom. Kao nova zvijezda na trance sceni nastupio je na A State Of Trance festivalima u Australiji i Europi, a Hrvatsku je posjetio prilikom nastupa na ULTRA Europe festivalu.

Karte za Zagreb 360° New Year's Eve dostupne su za kupnju online, a trenutno se mogu kupiti po povoljnijoj, Early Bird cijeni. Karte su u prodaji u nekoliko kategorija, a cijene se kreću od 100,00 kn za 3. kat dvorane do 2.000,00 kn za VVIP zonu, odnosno restoran. Upiti za VIP i VVIP karte mogu se slati na vip@ultraeurope.com Karte za ostale dane programa Croatia Winter Music Festivala također su dostupne online, a cijene se kreću od 50,00 kn do 380,00 kn (VIP). Cijene po kategorijama i po danima mogu se pronaći na www.croatiamusicweek.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije