Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CROATIA MUSIC WEEK

Headhunterz i Matisse & Sadko u zagrebačkoj Areni

R3hab
Foto: Promo
1/2
05.01.2017.
u 12:19

Posljednji dan Croatia Winter Music Festivala donosi Ultra Europe Countdown, odbrojavanje do početka jednog od najvećih svjetskih EDM festivala Ultra Europe koji će se održati u Splitu od 14. do 16. srpnja.

Nakon fenomenalnog Enter Zagreb partyja powered by Wrong Crowd u srijedu, na kojem su R3hab, Felix Jaehn i ostali nastupili pred oko 4.000 posjetitelja, četvrtak u Arenu Zagreb donosi nastupe DJa izdavačke kuće Armada, a u petak program Festivala zatvaraju svjetske zvijezde Headhunterz I Matisse & Sadko.

Armada večer u četvrtak bit će u režiji jedne od najpoznatijih izdavačkih kuća u EDM svijetu. Armadu je 2003. osnovao nenadmašni Armin van Buuren sa suradnicima, a danas okuplja neke od najuspješnijih DJa, kao što su Dash Berlin, Dimitri Vegas & Like Mike, W & W i Lost Frequencies. Armada u Zagreb dovodi 6 DJa od kojih u 2017. očekuje velike stvari.

Jedan od najboljih producenata

Rodga je Armin van Buuren istaknuo kao jednog od najboljih producenata u 2016. Ruben de Ronde proveo je godinu nastupajući na A State of Trance turneji širom svijeta s van Buurenom. Jochen Miller je Nizozemac koji se izdvaja specifičnim glazbenim stilom, a nezaustavljivi David Gravell predstavit će se zagrebačkoj publici treći put u sklopu Festivala.

Mark Sixma u Zagreb stiže nakon nastupa širom svijeta na kojima je dijelio pozornicu sa zvijezdama kao što su Markus Schulz i Paul van Dyk. Omnia je mladi ukrajinski producent i DJ koji je trenutno jedno od najuzbudljivijih imena u industriji, a Jorn van Deynhoven je njegov pandan u trance svijetu.

Posljednji dan Croatia Winter Music Festivala donosi Ultra Europe Countdown, odbrojavanje do početka jednog od najvećih svjetskih EDM festivala Ultra Europe koji će se održati u Splitu od 14. do 16. srpnja. U atmosferu Ultre publiku će uvesti Ferreck Dawn, Mattise & Sadko i headliner večeri Headhunterz. Matisse & Sadko su braća iz Petrograda koji su 2010. nakon samostalnih karijera odlučili raditi skupa – to im je očito bila dobra odluka jer su među njihovim fanovima Steve Angello i Axwell. Zvijezda večeri Headhunterz u Zagreb stiže nakon novogodišnjeg nastupa u Kuala Lumpuru.

Ulaznice po cijeni od 75 kuna za četvrtak, odnosno 150 kuna za petak mogu se nabaviti na www.ticketshop.hr, na prodajnim mjestima Tisak Media i Atlasa te na blagajnama Arene Zagreb.

>>ULTRA Europe 2017. u Splitu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije