Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suđenje pjevačici

Zorica Andrijašević Donna: Danima nisam mogla hodati od modrica

30.06.2015., Zagreb - Na Zupanijskom sudu zapocelo je sudjenje Zorici Andrijasevic. Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/4
30.06.2015.
u 20:00

Zoricu Andrijašević Donnu terete da je zajedno s Davorom Biškom iz svoje tvrtke Andoza izvukla 627.000 kuna

Zbog nedolaska Davora Biška (52), koji je svoj izostanak ispričao bolešću, danas je na zagrebačkom Županijskom sudu odgođeno suđenju njemu i pjevačici Zorici Andrijašević Donni (44).

Pjevačicu, prema optužnici, terete da je s Biškom, koji joj je u vrijeme inkriminirano optužnicom bio dečko, izvlačila novac iz svoje tvrtke Andoza. Događalo se to između 2004. i 2005., a pjevačicu terete da je iz tvrtke izvukla 627.000 kuna. Terete je i da je neplaćanjem poreza državu oštetila za 277.516 kuna.

Zorica Andrijašević se u istrazi branila tvrdnjama da ju je Biško, koji je nekada bio vlasnik zagrebačkog Hard Rock Caféa, tijekom njihove veze zlostavljao. Tvrdila je da ju je tjerao da izvlači novac iz svoje tvrtke, koji je potom morala davati njemu.

– Bilo je dana kada nisam mogla ni hodati jer sam sva bila u modricama. Nisam bila izložena samo fizičkom nego i psihičkom zlostavljanju – iskazivala je Zorica Andrijašević u istrazi o svojoj vezi s Biškom.

On se u istrazi branio šutnjom. Osim njih dvoje, istragom je bio obuhvaćen i Biškov suradnik Željko Gegić, no istraga je protiv njega obustavljena jer je u međuvremenu preminuo.

Prema optužnici, Zorica Andrijašević je iz vlastite tvrtke putem naloga izvukla 272.000 kuna, dok Biška terete za izvlačenje 354.000 kuna. Osim toga, Zoricu Andrijašević terete i da je kao direktorica tvrtke ispostavljala drugim tvrtkama račune uvećane za PDV iako Andoza nije bila u sustavu PDV-a pa taj porez nije ni plaćala, a riječ je o 277.516 kuna.

>> Klemm: Kriv sam, no nisam htio oštetiti proračun

Komentara 18

CC
Chicago Chicago
23:52 30.06.2015.

Ma ko bombona je, sve ti oprastamo.

Avatar Svećenik
Svećenik
21:34 30.06.2015.

Njene pjesme ne znam, ali ima dobar stajni trap.

TH
than
01:23 01.07.2015.

A jadna. Ako nije prijavila zlostavljanje na vrijeme, znaci nije ga bilo.... A biti ce da joj i nije smetalo dok su se pare izvlacile.... Ovo na sudu rukne samo tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije