Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kuća pretvorena u narkolaboratorij

Umirovljenik pušten, supruga u pritvoru: 'Znao sam da sadi travu, ali ja joj nisam pomagao'

laboratoriji,droga,marihuana
Foto: PUZ
1/2
30.01.2015.
u 22:32

Suprug je pušten na slobodu, Andrea C. (60) u pritvoru

Mladen C. (63), umirovljenik kojeg je policija osumnjičila zbog uzgoja marihuane u laboratoriju u Šenkovcu pokraj Zaprešića, pušten je nakon što se pojavio pred sucem istrage. Uz njega je za isto nedjelo osumnjičena supruga Andrea C. (60), koja je ostala u istražnom pritvoru zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Kako doznajemo, Mladen C. priznao je da je znao da je njegova supruga dio trošne kuće pretvorila u narkolaboratorij, ali branio se da ni na koji način nije sudjelovao u uzgoju i prodaji droge. Zbog toga je vjerojatno i pušten da se brani sa slobode. Ilegalnim biznisom su se, prema tvrdnjama DORH-a, bavili još od 2011. Mladen C. navodno se vratio u Šenkovec, gdje se, prema riječima susjeda, zatvorio u kuću i nikoga ne pušta unutra. Pokušali smo kontaktirati i s njihovom kćeri koja živi u Istri. Njezin svekar samo je kratko objasnio da ne znaju ništa o tome.

– Pa to je starija žena koja je bolesna, teško diše, stalno kašlje. Ne vjerujem da bi se upuštala u takvo što – rekao je vidno iznenađen svekar. Jednako je reagirala i bivša članica Gljivarske zadruge u vlasništvu Andree C.

– Poznajem tu gospođu odmalena, još dok je na Voltinu uzgajala bukovače. Uvijek je bila protiv konzumiranja bilo kakvih droga – komentirala je poznanica osumnjičenih. Budući da su u biznis ušli prije četiri godine, ne zna se koliko su točno zaradili na preprodaji marihuane i ulja.

>> Par krao struju od susjeda za uzgoj konoplje

>> Palo šest dilera iz zadarsko-splitske grupe

Komentara 11

Avatar De.facto.de.jure
De.facto.de.jure
22:51 30.01.2015.

Ma pustite ljude neka sade sta hoce kojim im pravom uskracujete uzgajanjem trave. Ocito da kartele ne zele male konkurente, i zapravo nije ta biljka stetna vec je ljekovita pa bi ih trebali nagraditi a ne kazniti. Da se meni uzgaja trava ja bi ju uzgajao kojim bi mi pravom netko to zabranio?

GO
golub
07:39 31.01.2015.

To je nikakav suprug da se srami poljoprivrede i sve svali na suprugu. On kao nosioc domačinstva odgovoran je i kad ono propadne.

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
23:58 30.01.2015.

Ha ha super clanak nisam nikad konzumiral tu travu al me zanima je ih otkril onaj detektiv kaj mu sin srampal keivotvorenu lovu u podrumu a inspektor nis nije znal o banane od drzave al kriminal cvate samo neko se pravi blesav a neko pametan to jest lud zbunjen normalan a moj komentar je ironija jer kod nas je u zakon ironija i zivimo u zabludi al eto biznisa i od narkica iod onog sina od inspektora kaj ni znal da sinek srampa lovu a nastavak nismo culi o boze to je poduzetnistvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije