Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Montirao fotografije

Zlostavljao djevojčice jer su ga izbrisale s liste prijatelja

facebook
Foto: Borna Filić/PIXSELL
02.11.2016.
u 07:25

Slavonac je osuđen na četiri godine zatvora, a internetom se neće smjeti koristiti pet godina. Na fotografije curica montirao je gola tijela

Proganjao je pet djevojčica na Facebooku. Imale su od 9 do 14 godina. Namamio ih je lažnim profilima, pretvarajući da je njihova vršnjakinja. Kada su ga djevojčice izbacile s popisa prijatelja, iz osvete je uzimao njihove fotografije s društvenih mreža i fotomontirao ih tako što je na njihova lica lijepio razgolićena tijela druge djece, pronađena također na internetu. Sve je “popratio” nizom uvreda i objavio.

Zbivalo se to 2013. i 2014. godine. Zbog spolnog zlostavljanja djevojčica u virtualnom svijetu, povrede privatnosti djeteta i iskorištavanja djece za pornografiju, 37-godišnji Slavonac nepravomoćno je u Osijeku osuđen na četiri godine zatvora, a usto se pet godina neće smjeti koristiti internetom. Nadzirat će ga HAKOM.

I nije mu to prvi put. Već je ranije osuđivan zbog sličnoga nedjela, uključujući i prijetnje maloljetnici, i to na godinu dana zatvora, ali tri godine uvjetno. Određeno mu je tada i psihijatrijsko liječenje.

>> Pedofil napao djevojčicu, susjedi ga pretukli pa pozvali policiju

>> Pedofil pošteđen zatvora nakon što je rekao da želi zasnovati obitelj

Komentara 3

PE
PeroJoso
07:44 02.11.2016.

koji uzas, pa lik je ocigledno neka pedofilcina, treba ga strpat u zatvor na jedno 302 godine

OB
ObrenM
14:41 02.11.2016.

Bravo za tisak.Hvala vam da mu niste otkrili identitet da nebi imao psihicke smetnje.Sramite se pojedinci nedostojni casne profesije.

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
08:40 02.11.2016.

Najbitnije je ustvrditi je li Slavonac pravi hrvat koji je svoja djela obavljao uz Boga i domoljublje kao svoj na svome jer jedino tako če se spasiti kao nevini vitez kojega če domoljubna balkanska raja podržavati i za njega prosvjedovati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije