Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin u Fažani

Pekara izbo nožem u svađi oko dugova

pekar, ubojstvo,Marko Prekljušaj
Foto: Glas Istre
28.01.2015.
u 22:30

Puljanin je, potvrdila je policija, uhićen na području Bjelovara i u noći na srijedu doveden u Pulu

Niti 24 sata od ubojstva Marka Prekljušaja (65), kojega je nasmrt izbodenog nožem u stanu u Fažani u ponedjeljak navečer pronašla supruga, u utorak je uhićen 44 godišnji Puljanin kojega policija sumnjiči za ubojstvo vlasnika pekarnice Corso u Vodnjanu. Puljanin je, potvrdila je policija, uhićen na području Bjelovara i u noći na srijedu doveden u Pulu.

Utvrđeno je da je ovaj muškarac u ponedjeljak poslijepodne došao k Prekljušaju kako bi od njega naplatio dugovanje. Oko tog duga počela je svađa, nakon toga dvojica muškaraca su se i fizički sukobila na što su ukazivali tragovi pronađeni u stanu, a obračun je završio potezanjem noža mlađeg i jačeg muškarca na Prekljušaja. Prekljušaj je ubijen s više uboda nožem i iskrvario je, a ubojica se dao u bijeg.

Nakon što je poslijepodne 44 godišnjak ispitan u Županijskom državnom odvjetništvu u Puli, sudac istrage je na prijedlog tužiteljstva protiv osumnjičenog za ubojstvo odredio istražni zatvor od mjesec dana. Osim što ga sumnjiče za ubojstvo Marka Prekljušaja, kojega je više puta izbo nožem po glavi i tijelu nanijevši mu ozljede od kojih je preminuo, tužiteljstvo 44 godišnjaka tereti i za krađu, nakon zločina ukrao je torbicu ubijenog i zasad neutvrđenu količinu zlatnog nakita i pobjegao s plijenom.

>>Vlasnika pekarnice ubio nožem kad se spremao u noćnu smjenu

>>Muškarac pronađen mrtav u stanu u Fažani je ubijen

Komentara 2

OB
ObrenM
23:35 28.01.2015.

Sirotog covjeka velikog radnika dobricinu ubio je zlotvor komu treba zastititi identitet.Sramota kakovi zakoni,a kazna mozda par godina-strasno

BL
Blomberg
18:23 28.01.2015.

Nije ga izbo , nego ga je izboo ili nanio mu smrtonosne ozljede nozem. Nemogu to- izbo prezvakati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije