Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U SUHOPOLJU

Žena teško ozlijeđena – pregazio je vlastiti automobil

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
09.12.2016.
u 10:54

Auto je zbog nagiba krenuo unazad, 54-godišnjakinju udario i srušio na tlo te joj prešao preko cijeloga tijela

Žena (54) teško je ozlijeđena u jučerašnjoj nesreći u kojoj ju je pregazio vlastiti automobil, izvijestila je PU virovitičko-podravska.

Nesreća se dogodila oko 8 sati na području Općine Suhopolje. Nakon što je došla do svojeg parkiranog automobila, koji se nalazio u otvorenoj garaži, te ga stavila u pogon, 54-godišnjakinja je ispod kotača makula metalne podloške te izvukla kantu s otpadom. Auto je zbog nagiba krenuo unazad, 54-godišnjakinju udario i srušio na tlo te joj prešao preko cijeloga tijela, nakon čega je žena ostala pod automobilom.

Vozilom hitne pomoći ozlijeđena je odvezena u OB Virovitica, gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozlijede.

>> Pregazio ga vlastiti traktor i teško ozlijedio

>> Namjerno pregazio djevojku (22) ispred kluba Balkan Disco u Beču

Komentara 2

Avatar babas
babas
11:49 09.12.2016.

Danas svatko ima vozačku.

MX
Mister X
09:30 10.12.2016.

Auto je zbog nagiba; ( i ne povučene rućne kočnice) krenuo unazad, 54-godišnjakinju udario i srušio na tlo te joj prešao preko cijeloga tijela.. Nadalje kakva je praksa "paliti" startati automobil i izlaziti iz njega da se oslobodi iz zakočenognog položaja .. Naravno nažalost kao i uvijek nepotrebno naivno događnje neopreznost dovodi do katastrofe !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije