Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVAN ŽIVOTNE OPASNOSTI

Uhićen bivši suprug žene koja se sama s propucanim trbuhom dovezla u bolnicu

Karlovac - Opca bolnica Karlovac
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
19.11.2016.
u 19:18

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o obitelji u kojoj je i u prijašnjim godinama bilo bračnih trzavica i svađa

Karlovčanka stara 32 godine, po riječima medicinskog osoblja koje ju je vidjelo, sama se s prostrijelnom ranom abdomena dovezla automobilom u petak poslijepodne u karlovačku Opću bolnicu. Slučaj je prijavljen policiji, koja je i pronašla parkiran automobil koji je vozila nesretna žena.

Priveden suprug

U subotu kasno poslijepodne karlovačka je policija u sklopu istrage o tome što je prethodilo propucavanju na razgovor privela njenog bivšeg supruga

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o obitelji u kojoj je i u prijašnjim godinama bilo bračnih trzavica i svađa, a navodno je upravo svađa bivših supružnika prethodila ranjavanju 32-godišnje Karlovčanke. Ipak, istražitelji i dalje ne isključuju mogućnost da si je Karlovčanka ozljede možda nanijela i sama. Policija još uvijek mora ispitati i 32-godišnjakinju i druge poznanike kako bi znali što se dogodilo u petak poslijepodne u njenom stanu u karlovačkoj gradskoj četvrti Luščić.

Žena je van životne opasnosti nakon operacije abdomena, ali će morati biti duže vrijeme na oporavku u karlovačkoj Općoj bolnici.

Bolje se osjeća

Zamjenik županijske državne odvjetnice Dubravko Skolan rekao je Hini večeras kako je žena izvan životne opasnosti i subjektivno se bolje osjeća. Dežurni kirurg u karlovačkoj bolnici Darko Delač potvrdio je Hini da je pacijentica dobro je i pri punoj svijesti.   

- Pacijentica je na Odjelu abdominalne kirurgije, izvan je životne opasnosti, no treba reći da kod takvih ozljeda klinički tijek nije uvijek predvidljiv, te je stanje pacijentice i dalje ozbiljno - rekao je Delač.  

Zamjenik županijske državne odvjetnice izvijestio je da je, u skladu sa Zakon o kaznenom postupku, istragu o tom kaznenom djelu predao policiji tako da mu nisu poznati detalji istrage. Ipak, izjavio je, da je Županijskome državnom odvjetništvu najavljeno da će jedna osoba biti lišena slobode i tijekom nedjelje biti dovedena u na saslušanje u odvjetništvo.  

- Koliko sada znam, policija je na tragu zaključenja slučaja - rekao je Skolan.

– Razgovarali smo s mladom ženom, no obzirom na njeno teško zdravstveno stanje, njene su izjave bile nepovezane i nejasne, tako da, za sada, nismo uspjeli saznati što se dogodilo i kako je zadobila prostrijelnu ranu. Tijekom subote ćemo nastaviti ispitivanje, a i policija provodi kriminalističko istraživanje kako bismo rasvijetlili slučaj – kazao je ranije Slokan za Večernji list.

>> Student osumnjičen za silovanje mlade djevojke ide u istražni zatvor

Komentara 4

TH
than
23:17 19.11.2016.

Ocigledno ova depresivna situacija u drzavi previse traje i vise se neki ne mogu nositi sa time. Sve je gore i gore.... Jos kada vide da si politicari dizu place, a nista nisu napravili....

DH
dalibor.hren
09:34 20.11.2016.

Zar je i bivši suprug član obitelji?

LU
lukathereem
18:13 19.11.2016.

svako malo nešto grozno u Karlovcu. :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije