Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduzeo prednost

Žena i troje djece ozlijeđeni, motociklist bez vozačke dozvole uzrokovao nesreću

12.11.2014., Zagreb - Zbog ulegnuca na prometnici djelomicno je obustavljen promet motornih vozila u ulici Josipa Marohnica.   Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
30.06.2016.
u 13:08

Kako bi ga izbjegla, 29-godišnja vozačica Opela požeške registracije prešla je vozilom na drugi prometni trak te u raskrižju udarila u zaustavljeni Volkswagen, kojim je upravljao 37-godišnjak.

Žena i troje djece ozlijeđeni su u teškoj prometnoj nesreći koju je jučer oko 19.30 sati na županijskoj cesti između Brestovca i Skenderovaca u Požeško-slavonskoj županiji izazvao neoprezni 25-godišnji motociklist, koji usto nema ni vozačku dozvolu. Upravljajući neregistriranim motociklom "Yamaha", on je bez zaustavljanja prošao pored znaka "stop" te ušao u raskrižje, ne propustivši pritom vozila s prednošću prolaska.

Kako bi ga izbjegla, 29-godišnja vozačica Opela požeške registracije prešla je vozilom na drugi prometni trak te u raskrižju udarila u zaustavljeni Volkswagen, kojim je upravljao 37-godišnjak.

Svi putnici iz Opela ozlijeđeni su u nesreći, pri čemu je 12-godišnji dječak iz Vrbja kod Nove Gradiške zadobio teške, a vozačica i njezinih dvoje djece u dobi od dvije i četiri godine iz Pavlovaca kod Požege lakše tjelesne ozljede.

Motociklist će biti kazneno prijavljen.

>>Zabio se u zgradu i poginuo! U prevrtanju Golfa dvojke smrtno stradao vozač

>>S tri promila izazvao frontalni sudar i pobjegao, vozačka mu već prije oduzeta

Komentara 2

DU
Deleted user
15:05 30.06.2016.

"usto" ?!? ...Prouzročio ! Prouzročio! Prouzročio ! Hvala...

Avatar maxist
maxist
15:41 30.06.2016.

.....a njoj će ostati razvaljeni auto,ozljede i tužba udarenog......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije