Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje za iznudu

'Zefina majka je izvadila 200.000 DEM i dala ih Golubiću za crveni Ferrari'

Josip Antić Zefo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
16.02.2017.
u 15:18

Protiv Josipa Antića Zefe se trenutno vodi postupak radi iznude Davora Golubića koji je ubijen u ožujku 2012. na Savskoj cesti, a njegov ubojica nikada nije otkriven

– Bio sam na kavi s Antićem na Jarunu kada se Golubić dovezao pred kafić s crvenim Ferrarijem i sjeo s nama za stol. Antiću se taj Ferrari svidio i pitao je Golubića da li mu ga hoće prodati, na što je ovaj pristao. Otišli su do Antićeve kuće u Dubravi i tamo je njegova mama od nekud izvadila 200 tisuća maraka i dala ih Golubiću na ruke – kazao je danas u sudnici zagrebačkog Općinskog kaznenog suda Robert Berišić koji je bio pozvan kao svjedok koji je navodno imao saznanja o poslovima između Josipa Antića Zefe i Davora Golubića.

Protiv Zefe se trenutno vodi postupak radi iznude Davora Golubića koji je ubijen u ožujku 2012. na Savskoj cesti, a njegov ubojica nikada nije otkriven. Uz Berišića je svjedočio i Sergije Ivanović, jedan od najboljih prijatelja i poslovnih suradnika Davora Golubića.

>> Zefo je zlatni sat i ključeve žutog Ferrarija dao Dači

Komentara 4

GV
golub Vaso
17:37 16.02.2017.

svjedoči li opet tzv. manekenka Iva Jerković

GO
GodfridBujonski
18:42 16.02.2017.

Znamo da je krimić i to onaj klasičan primjer;)).... Sve je to udba i kos! I on je radio za njih,pitanje koje se postavlja je kak to da nije već u ćorki[i on je nečiji pitbull;)] i za takvih imaa lijeka... Vjerujem da ne može mirno spavat

ZL
Zlatko1947
15:36 16.02.2017.

Pa tko do sabe drži ima u ladici kuhinje 200.000 DEM ili EUR! I nije mu bilo neugodnoto reči na sudu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije