Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo u Jelsi

Zbog zida izudarao brata i ostavio ga da umre na cesti

jelsa hvar
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
28.07.2015.
u 23:00

Ozren Kokić (63) pokušao je fotografirati brata (67) koji je macolom rušio zid, a nakon međusobne tučnjave iscipelario ga je na smrt

        Zbog ubojstva svog brata kojega je Ozren Kokić (63), kako ga se sumnjiči, 10. lipnja na smrt izudarao na cesti ispred obiteljske kuće u Jelsi na otoku Hvaru, Županijsko državno odvjetništvo u Splitu u ponedjeljak je podiglo optužnicu. Osumnjičeni se sa svojim bratom Grozdanom Kokićem (67) taj dan posvađao zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa, jer su obojica suvlasnici iste kuće, a sporan je bio zid sa zapadne strane.

Ozren Kokić tada je starijeg brata pokušao fotografirati dok je čekićem razbijao zid, što se Grozdanu nije svidjelo pa mu je najprije macolom oštetio bicikl, a zatim zamahnuo i na njega. Tada je izgubio ravnotežu i pao na obližnju cestu, gdje je zbog udarca glavom o asfalt izgubio svijest. Mlađi brat ga je tada, svjestan da ga može usmrtiti, više puta nogom snažno nagazio i udario po trbuhu te ostavio da leži na cesti.

Grozdan je u teškom stanju helikopterom prebačen u KBC Split gdje je nakon tjedan dana preminuo. Ozren Kokić je potom završio u pritvoru zbog mogućeg utjecaja na svjedoke.   

>> Pritvoren osumnjičeni za ubojstvo brata

Komentara 7

TH
than
23:33 28.07.2015.

Krv nije voda vec odavno ne drzi smisao. I nije to samo tako u Dalmaciji. Nekada su usvojitelji daleko bolji od samih roditelja. Nekada su susjedi daleko bolji od same brace. I da ne idem dalje.

FR
franjo
23:16 28.07.2015.

Prokletstvo je kod bodula samo zbog pohlepe . Novac je i turizam kriv za sve! Prokleti narod!

JO
johnniehandsome
07:54 29.07.2015.

i šta će vam sad kuća, jebala vas ona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije