Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Poreču

Zbog ozljeđivanja Nizozemca pod istragom i brat Hajdina Bilalija

Bijeli san,Poreč
Wikipedia Commons
26.07.2014.
u 14:29

Kriminalističko istraživanje nad bratom proveli su u četvrtak kada je oko 19,30 sati predan u pritvorsku jedinicu PU istarske, a jučer je u Općinskom državnom odvjetništvu dao iskaz.

Policija je u nastavku istrage o teškom ozljeđivanju nizozemskog turista Michaela Rollemana utvrdila sumnju da je, uz Hajdina Bilalija, u počinjenju kaznenog djela sudjelovao i njegov 19-godišnji brat iz Poreča, piše Glas Istre.

Kriminalističko istraživanje nad bratom proveli su u četvrtak kada je oko 19,30 sati predan u pritvorsku jedinicu PU istarske, a jučer je u Općinskom državnom odvjetništvu dao iskaz, nakon čega je pušten da se brani sa slobode.

Podsjetimo, Hajdin je već prijavljen da je prošle nedjelje na terasi restorana Bijeli san teško ozlijedio 38-godišnjeg Nizozemca. U četvrtak je pušten iz riječke bolnice gdje su mu sanirali teške ozljede čeljusti i glave te je otišao iz Hrvatske.

>>'Razmišljamo o oduzimanju terase i tužbi zbog narušavanja imagea'

>>Hajdin Bilali: Još sam u šoku, neopisivo mi je neugodno

>>Porečki IDS: Obitelji Bilali više nije mjesto u gradu

>>Djed u zatvoru zbog atentata, a unuk brutalno pretukao nizozemskog turista

Komentara 3

BL
Blekpanther
14:55 26.07.2014.

Ovo izgleda na dobro osmisljeni reklamni trik kojeg VL cini tim Bilalijima!!!

Avatar Getrib
Getrib
23:44 26.07.2014.

Zanimljiva je je ta organizacija poduzetništva albanskih porodica a nitko se ne pita da li je sve u skladu s hrvatskim zakonima. Prošla su vremena kada su cijele porodice živjele i radile u jednoj državi.

OS
osica
21:25 26.07.2014.

ma bravo cijela složna obitelj " netko bije drugi mu pomaše, ekipa salutira , terći je glasnogovornik, ekipa salutia , djeda u zatvoru ....., a sad se ovi nadam se na privremenoj slobodi trude prikazati medni,....Logistika radi , mediji imiji im pomažu. Da as gledam na jednoj Tv - bacanje kuglica sladoleda u zrak u jednoj slastičarnici. Kakva zabava za turiste, u pomanjkanju " sunca i mora"a druge zabave nemaju, a mi doma " uživamo pred TV-om"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije