Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šumska krađa

Zbog krađe drva policajac udaljen iz službe

policija
Foto: ilustracija
31.07.2014.
u 10:51

Osumnjičeni su u državnoj šumi na području mjesta Roždanik, grad Novska, srušili i ukrali dva stabla bukve te drva dan poslije prodali za sada nepoznatoj osobi

Sisačko-moslavačka policija priopćila je kako je udaljila iz službe 47-godišnjeg policijskog službenika Policijske postaje Novska, za kojeg su utvrdili da je, zajedno s dvojicom mladića od 16 i 20 godina,  u ponedjeljak, 28. srpnja, počinio šumsku krađu.

Naime, osumnjičeni su u državnoj šumi na području mjesta Roždanik, grad Novska, srušili i ukrali dva stabla bukve te drva dan poslije prodali za sada nepoznatoj osobi. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja sva trojica su i kazneno prijavljena zbog krađe.

>>Policajac lagao da su ga napali, prijetili mu nožem te ga opljačkali

Komentara 8

CO
Condorgrab
11:06 31.07.2014.

Koliko muke za malo zarade i još udaljen iz službe i još ne prekršajna nego kaznena prijava. Očito se grdno zamjerio nekom kolegi.

OS
osica
11:29 31.07.2014.

"policijski službenik krao drva - zašto ga ne oslobode, ako je iznos manji od 2000,00Kn, kao one mlade lopove koji su staricama ukrali ušteđevinu "?

BA
balic
12:20 31.07.2014.

Ukrades drva uklone te iz sluzbe,premlatis branitelja zadrze te u sluzbi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije