Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što se događa?

Zatvorili Lisinski zbog dojave o lažnoj bombi, dojava i u Bandićevoj ulici

bomba,Vatroslav Lisinski
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/6
25.05.2015.
u 22:05

Dojave o lažnim bombama potresle su stanovnike Bužanove ulice u Zagrebu, ali i natjecatelje te gledatelje finalnog izbora ''Kraljice Hrvatske'' koji se večeras održao u KD Vatroslava Lisinskog

Policija je nešto iza 19.30 sati zaprimila dojavu o bombi u KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, gdje se u ponedjeljak navečer održalo finalno natjecanje izbora Kraljice Hrvatske.

Svi ulazi i izlazi u dvoranu bili su zatvoreni do iza 21 sat, a redarstvenici su tragali za eksplozivnom napravom koju nisu pronašli. Mnogi posjetitelji u to su vrijeme čekali ispred zatvorenih vrata dvorane. Oni koji bili ušli prije dolaska policije, ostali su ''zarobljeni'' između Male dvorane u kojoj se kasnije održala predviđena manifestacija i ulaza. Policija je priopćila da nije donijela odluku o zatvaranju ulaza već da je to učinio organizator izbora ljepote. 

Kako doznajemo, ovo nije bila jedina dojava o bombi večeras u metropoli. Druga je zaprimljena u 19.30 sati i to za Bužanovu ulicu broj 4, gdje stanuje i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Obavljen je policijski pregled kojim je ustanovljeno da je još jednom bila riječ o lažnoj dojavi. Neslužbeno doznajemo da je dojavljeno kako je eksplozivna naprava postavljena u prostorijama Sindikata policije Hrvatske koji se nalazi na istoj adresi.

>>Francuski zrakoplov zbog prijetnje prizemljen pod pratnjom američkih lovaca

Komentara 7

OB
ObrenM
23:54 25.05.2015.

Uvjeren sam da ce policija pronaci nenormalnog sadistu.Neka mu novinari objave sliku i dicne podatke.

OB
ObrenM
23:54 25.05.2015.

Uvjeren sam da ce policija pronaci nenormalnog sadistu.Neka mu novinari objave sliku i dicne podatke.

Avatar fidelio
fidelio
00:32 26.05.2015.

Preporučam da umjesto "dojave o lažnoj bombi" rabite "lažnu dojavu o bombi", da se lakše razumije što je pjesnički raspoloženi novinar htio reći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije