Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravičan zločin

Zatukao majku dok su brat i sestrica spavali

ubojstvo
Foto: Frane Šarić
29.07.2015.
u 17:57

Dan poslije zločina muškarac je zvao majčinu prijateljicu te joj je rekao da mami Mirjani nema traga, da je nestala

Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 26-godišnjeg Zadranina zbog ubojstva 49-godišnje majke Mirjane S. On ju je kliještima zatukao u stanu u noći sa 7. na 8. svibnja, i to navodno u trenutku dok su mu u susjednoj sobi spavali 11-godišnji brat i sestra.

– Više ju je puta snažno udario po glavi dok je spavala nanijevši joj višestruke prijelome lubanje s opsežnim nagnječenjem mozga od čega je preminula. Tereti ga se da je potom njeno tijelo zamotao u razrezani zračni gumeni madrac i odvukao u prostoriju koju koristi u prizemlju zgrade – piše u DORH-ovu priopćenju.

Kliješta je potom sakrio u potkrovlju zgrade. Ubojica je prema nekim navodima imao problema s opijatima koje je navodno počeo konzumirati nakon što mu se prije 11 godina objesio otac. Dan nakon tragedije o nestanku Mirjane S. policiju je obavijestila njena prijateljica. Navodno je nju zvao ubojica kako bi joj rekao da majci nema traga.

>>Nasmrt zatukao majku jer mu nije željela donijeti čašu vode

>>Križevci: Pomahnitali sin šipkom zatukao majku pa otišao na pivo

Komentara 13

CE
cenzura
19:01 29.07.2015.

Zbog ovog i ovakvih treba uvesti smrtnu kaznu!

LI
lipota
01:27 30.07.2015.

droga isprala mozak :( smece jedno to ti je mater,koliko je samo suza isplakala zbog tebe,nocima nije spavala,kuhala ti,prala tvoja govna,trpila tvoju "bolest" i uvik je bila uz tebe. smece da bi smece

DR
dragica949
18:48 29.07.2015.

Zar u hrvatskom jezuku nema adekvatnijeg i manje dramatičnog izraza od "zatukao"?Ubio,nije dovoljno?Zatuće se krava ili bik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije