Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u rijeci

Zbog ljubavnih nesuglasica zatočili i pretukli 25-godišnjaka

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
29.10.2014.
u 16:55

Kako je danas izvijestila policija, dvojac je u prostoru na nepoznatoj adresi, koju oteti Riječanin nije želio otkriti zbog straha za sebe i svoju obitelj, mladića vezao i pretukao

U ruke policije "pala" su dvojica mladića, 23-godišnji Riječanin i njegov kompanjon, državljanin BiH  (26) koji su prije nekoliko dana zatočili i pretukli 25-godišnjeg Riječanina da bi ga "naučili pameti" .

Kako je danas izvijestila policija, dvojac je u prostoru na nepoznatoj adresi, koju oteti Riječanin nije želio otkriti zbog straha za sebe i svoju obitelj, mladića vezao i pretukao, a kad su ga nakon nekoliko sati oslobodili zbog ozljeda glave i prsnoga koša, potražio je pomoć liječnika. Prestrašen, liječnicima je rekao da se ozlijedio prilikom pada s bicikla, no nisu mu povjerovali pa su slučaj prijavili policiji.

Vrlo brzo istražitelji su otkrili da su dvojica batinaša u akciju krenuli potaknuti od trećega, mladog Riječanina (23) do kojega su u Nizozemsku, gdje trenutačno boravi, stigle informacije da se njegova prijateljica druži s otetim Riječaninom.

Kako je potvrdio Željko Kruneš, načelnik sektora kriminalističke policije PU primorsko-goranske, nesuglasice u  ljubavnim odnosima motiv su napada i protupravnog lišavanja slobode 25-godišnjeg Riječanina. Naručitelj otmice zasad je nedostupan, a dvojac je danas priveden na prvo ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo gdje su se, doznaje se, branili šutnjom. Za njih dvojicu, kao i za trećeg osumnjičenog koji je izvan Hrvatske,  tužiteljstvo je zatražilo, a sudac istrage prihvatio određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od bijega, utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela. Inače, sva trojica su osobe iz krim-miljea, poznate policiji otprije.

 

>> Otmičar bivšeg zeta Marijana Hanžekovića u Venezueli čeka izručenje Hrvatskoj

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije