Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvjerstvo na plaži

Započelo suđenje petorici za silovanje maloljetne Zadranke

silovanje
Foto: ilustracija
27.11.2014.
u 11:31

Petorica u dobi od 16, 17,18,19 i 22 godine iz jednog zadarskog sela optuženi su za teško silovanje tek nakon što je slučaj došao u javnost.

Na županijskom sudu u Zadru u četvrtak je započelo suđenje za teško silovanje maloljetne Zadranke u studenom prošle godine ispred jednog noćnog kluba na zadarskoj plaži Kolovare.

Petorica u dobi od 16, 17,18,19 i 22 godine iz jednog zadarskog sela optuženi su za teško silovanje tek nakon što je slučaj došao u javnost. Prva kvalifikacija ovog slučaja koji je sablaznio cijelu Hrvatsku bila je spolni odnos bez pristanka, a podsjetimo policija o njemu nije ni izvijestila javnost. Suđenje na zadarskom sudu je zatvoreno za javnost. Maloljetna Zadranka tog je 3.studenog popila piće s jednim od mladića, a potom su je na plaži iza noćnog kluba silovala petorica.

Silovanu i ozlijeđenu maloljetnicu sljedeći dan rano ujutro pronašla je u grmlju na plaži prolaznica, a policiji je slučaj potom prijavila njena majka. Vrlo brzo silovatelji su uhićeni, a jedan od njih je sve donedavno bio u pritvoru.

>>Omamljenu djevojku izvukli iz kluba pa je silovali na plaži

>>Osuđen u Zadru: Zatočio djevojku, silovao je i držao na kruhu i vodi

Komentara 4

ÜS
Üsrasha
14:57 27.11.2014.

samo u zadru.

PE
Pegaz
11:51 27.11.2014.

Kakva neobicna kvalifikacija - "tesko silovanje"...a kakvo bi bilo "lako" silovanje?

MH
mrtav-hladan
22:39 27.11.2014.

Zadar ... Najljepsi grad na svijetu .. !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije