Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Horor

Zaklao pse pa rekao pred policajcima: Drugi puta ubit ću i djecu

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/2
27.07.2014.
u 18:14

Doznajemo kako je policija po zaprimljenoj dojavi o počinjenom masakru nad psima obavila razgovor s osumnjičenim muškarcem. Navodno je pred policijom prijetio kako će drugi puta ubiti i djecu

Pravi horor događao se u subotu u jutarnjim satima u Donjim Andrijevcima. Kako neslužbeno doznajemo, mještanin za kojeg susjedi tvrde kako je sklon alkoholu, a navodno je i psihički nestabilna osoba, nožem je zaklao dva psa te pokušao zaklati još dva, od kojih je jedan za dlaku izbjegao smrt, a drugi je lakše ozlijeđen. Mješanac lutalica i pekinezer koji ima vlasnika imali su nesreću da su se u tom trenutku nalazili u blizini kuće čovjeka koji nije mogao spavati od njihova lajanja. Zbog toga su i ubijeni. Drugi mješanac i njemački ovčar su preživjeli.

Susjeda me je nazvala i kazala kako je vidjela krv na cesti i policiju kako nešto zapisuje. Ubrzo sam doznala da je netko zaklao dva psa, da je jedan spašen, a jedan nestao. Bila je to lutalica Mala koju već dulje vrijeme hranim i koju sam pronašla kako prestrašena leži pod orahom s rupom pod vratom u lokvi krvi. Sanirali smo joj ranu da se ne inficira, zamotali je i sklonili na sigurno – ispričala nam je mještanka Vesna Bećir.

Doznajemo kako je policija po zaprimljenoj dojavi o počinjenom masakru nad psima obavila razgovor s osumnjičenim muškarcem. Navodno je pred policijom prijetio kako će drugi puta ubiti i djecu. Bit će prijavljen za kazneno djelo zlostavljanje životinja.

>>Pregazila je psa, a on se ustao i učinio ovo!

>>Pozvali ih da kolju pse i prodaju ih kao hranu!?

Komentara 48

Avatar Getrib
Getrib
19:16 27.07.2014.

Umjesto kazne i prisilnog liječenja ovaj će slučaj završiti prekršajnom kaznom i zaboravom do slijedećeg.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
18:49 27.07.2014.

Jos jedan o kom' cemo sljedeci put citati kao "odprije poznat policiji"

L0
luena 01
18:28 27.07.2014.

Bit ce prijavljen za zlostavljanje zivotinja,? zlostavljanje ,od kad je zaklat zivo bice zlostavljanje,samo zato sto je pas?...Boze me sacuvaj nas i nasih zakona i policije,umjesto da kretena odvedu istraznom sucu i zatvore on se seta dok covjeka ili djete ne prikolje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije