Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prihvaćen prijedlog

Zagrepčanki koja je izbola muža na Lošinju sudit će se u Zagrebu

Kuća na Malom Lošinju u kojoj je Zagrepčanka izbola nevjenčanog supruga
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/4
20.08.2014.
u 07:24

Optužena je najprije policiju pokušala navesti na krivi trag tvrdnjama da je muža pronašla ranjenog pred kućom

Zagrepčanki Marti Muheljić (29), optuženoj za pokušaj ubojstva izvanbračnog supruga Davora Marinića u Malom Lošinju lanjskoga rujna, sudit će se u Zagrebu. Vrhovni sud prihvatio je prijedlog za prenošenje mjesne nadležnosti s riječkog na Županijski sud u Zagrebu obrazlažući da će taj sud lakše i ekonomičnije provesti postupak jer i optužena i napadnuti Marinić te većina svjedoka imaju prebivalište na zagrebačkom području.

Mladu Zagrepčanku tužiteljstvo tereti da je izvanbračnog supruga, oca svojeg u to vrijeme dvomjesečnog djeteta, nakon kraće prepirke u kući u Lošinju gdje su bili na odmoru izbola kuhinjskim nožem. Zadala mu je dvije ubodne rane u prsište i jednu u rame. Život mu je spašen u riječkom KBC-u gdje je hitno prevezen s otoka.

Optužena je najprije policiju pokušala navesti na krivi trag tvrdnjama da je muža pronašla ranjenog pred kućom i da joj je prije nego se onesvijestio kazao da su ga napala dvojica, trojica Slovenaca, no u "šuplju priču", iako u kući nije bilo tragova sukoba, policija nije povjerovala i vrlo brzo otkriveno je da je žena lagala. Otkriveno je i da je napadnuti Marinić od prije poznat policiji zbog kaznenih djela imovinskog karaktera i droge te zbog nasilja u obitelji.

M. Muheljić je uhićena, a potom je, nakon što je pred tužiteljstvom iznijela obranu i priznala što je učinila, puštena na slobodu. Tužiteljstvo za nju nije bilo ni zatražilo zatvor, upravo zbog priznanja i obiteljskih prilika.

>> Zagrepčanka koja je ubola muža u Lošinju brani se sa slobode

>> Zagrepčanina u Malom Lošinju nožem izbola supruga?!

Komentara 4

DU
Deleted user
08:56 20.08.2014.

Reprezentativan primjer vanbračne zajednice, trebalo bi ih zajedno sa svim tim silnim tzv. nevladinim udrugama uključiti u projekat obiteljskog odgoja u školama.

Avatar angelkovich
angelkovich
10:28 20.08.2014.

samo da nije rekla da su ga napali slovenci...da je rekla srbi..možda bi se i izvukla...kad su slovenci ikada nekoga ...nešto...neku...napali ?

DU
Deleted user
17:59 20.08.2014.

Život mu je spašen u riječkom KBC-u gdje je hitno prevezen s otoka. VL, ispravite ovo na hrvatski: ... kamo je hitno prevezen ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije