Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
35-godišnjak priveden

Zagrepčanka prijavila supruga zbog prisilnog spolnog odnosa

silovanje
Davor Puklavec/PIXSELL
27.12.2013.
u 23:14

Istražitelji su priveli 35-godišnjaka, a tijekom krim istrage utvrđeno je da ima dovoljno dokaza za prijavu "spolnog odnosa bez pristanka" počinjenog na bliskoj osobi.

30-godišnja Zagrepčanka prijavila je svog 35-godišnjeg supruga zbog seksualnog napastovanja. Kako stoji u prijavi koju je podnijela, suprug ju je u noći na 23. prosinca prisilio na spolni odnos, piše Novi list.

Istražitelji su priveli 35-godišnjaka, a tijekom krim istrage utvrđeno je da ima dovoljno dokaza za prijavu "spolnog odnosa bez pristanka" počinjenog na bliskoj osobi.

35-godišnjak je predan tužiteljstvu koje je od suda za osumnjičenog zatražio istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke, što je Županijski sud odbio.

>> Osumnjičen za silovanje i bludničenje nad nećakinjama i prijateljicom kćeri

Komentara 14

ČA
čarli123
07:17 28.12.2013.

N e razumijem ni jedno ni drugo, mladi bračni par i nema ljepih i ljubavnih seksualnih odnosa već na silu, znaći netko je ili bolestan ili nasilan, ili seks manijak ili opće nezainteresiran za seks, ili ima drugog partnera, taj brak se mora razvrgnuti, tu sreće više nikad neće biti, kad sud ima posla oko njihovih spolnih odnosa.

AN
Antiša
11:46 28.12.2013.

Kako dokazati prisilu? Možda je bila nevina prije prisile. Nek se vrati mami. Što misli da se je udala da bi ga samo maltretirala...

RG
robert g.
07:24 28.12.2013.

super!mora zenu prisiljavat na seks!(valjda se ona trajba svuda,samo ne doma!)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije