Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slunj

Predozirao se u kampu na festivalu elektroničke glazbe?

Policija, u Slunju pronađen mrtav muškarac
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
1/4
20.07.2014.
u 21:03

Momento Demento već šest dana traje u kampu uz Mrežnicu, u Primišlju, a 51-godišnjak bio je jedan od 2000 posjetitelja

Muškarac (51) s područja Samobora preminuo je danas rano ujutro u kampu uz Mrežnicu u naselju Primišlje u blizini Slunja. Samoborac je bio jedan od oko dvije tisuće sudionika festivala elektroničke, rave i house glazbe pod nazivom “Momento Demento” koji se drugu godinu zaredom održava u Primišlju.

Iako policija nije otkrila identitet ni uzrok smrti, neslužbeno doznajemo da je muškarac najvjerojatnije preminuo zbog predoziranja. Navodno se srušio u blizini glavne pozornice, pa iako mu se odmah priskočilo u pomoć i oživljavalo ga se duže vrijeme, nije mu bilo pomoći. Policija je napravila očevid, tijelo je odvezeno na obdukciju, a u tijeku je istraga, pa je zbog toga i ulaz u kamp u kojem se dogodila tragedija bio strogo zabranjen svima, osim sudionicima festivala koji imaju plaćene ulaznice. Festival u Primišlju traje od 15. srpnja, a završava u ponedjeljak i do sada nikakvih problema nije bilo.

Riječ je o ljubiteljima elektroničke glazbe koji već šest dana uživaju u glazbi koju pušta stotinjak DJ-a čitav dan, sa stankom od tek jednog sata, a na festivalu su gosti iz Hrvatske, ali i Europe – od susjednih zemalja pa do Grčke, Austrije, Italije, Francuske i brojnih drugih zemalja. U kampu su i djeca, a u dijelu kampa u kojem se održavaju koncerti ima mladih, ali i starijih od 60 godina. Mještani okolnih naselja kažu da i ne zamjećuju da je u blizini festival budući da se nalazi na takvom mjestu da nikome ne smeta, ali ih ne čudi što se dogodila takva tragedija jer se na sličnim festivalima teško može kontrolirati konzumiranje droga.

>>U Lonji pronašli tijelo mrtve žene

>>U Crikvenici ubijen mladić i teško ozlijeđena djevojka, uhićena dvojica

Komentara 3

Avatar Ivica_ponovo
Ivica_ponovo
16:16 20.07.2014.

Nije on nesretan. Nesretni su oni koje je on ostavio iza sebe i ovim svojim postupkom im ostavio probleme. On je imao izbora za razliku od njegove obitelji.

ZV
zeljko.visnic
13:13 20.07.2014.

dobro je u tjedan dana samo jedna žrtva droga.

OB
Objektivno...
00:10 21.07.2014.

A znači ima se...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije