Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazneno djelo utaje

Zagrebački policajac udaljen iz službe – pronašao tuđu policijsku značku i zadržao je

policijska značka
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
24.01.2017.
u 12:18

Glasnogovornica Policijske uprave ličko-senjske Maja Brozičević izjavila je u utorak Hini kako je riječ o mladom policajcu S.K.

Za kazneno djelo utaje odgovarat će 26-godišnji zagrebački policajac, osumnjičen da je lani u svibnju na zagrebačkom području pronašao i neovlašteno zadržao tuđu policijsku značku, a zbog toga je u međuvremenu udaljen iz službe.

Glasnogovornica Policijske uprave ličko-senjske Maja Brozičević izjavila je u utorak Hini kako je riječ o mladom policajcu S.K.

"Osumnjičenik nađenu policijsku značku nije vratio i predao nadležnom tijelu, pa ćemo Državnom odvjetništvu uputiti protiv njega kaznenu prijavu za kazneno djelo utaje. Značka je pronađena u kolovozu, a kriminalističko istraživanje okončano je sada jer se odvijalo na prostoru više policijskih uprava", rekla je Brozičević.

Navela je i kako je S.K. kolegama policajcima značku dragovoljno izručio u Novalji, i to u redovnom prometnom postupanju prometne policije.

Upitana je li taj policajac ostao bez posla zbog utaje značke, Brozičević je kazala kako joj nije poznato je li S.K. iz službe udaljen zbog ovog kaznenog djela ili su postojale i druge okolnosti.

>> Hrvatski policajci nemaju dovoljno vježbi gađanja pa ranjavaju sebe i kolege

>> Policajac priznao samo krađe pri kojima je bilo svjedoka

Komentara 7

SL
slogan545
12:58 24.01.2017.

Sramotno. Vjerojatno će netko od ne pismenih poljitičara, intervenirati, iz razloga što su povezani. Jadno, ali neka te majmune policijski, odnese najgore zlo. Zašto? Pa , toliko si ovim postupkom nanio zla poštenim pol. službenicima, da marvo nisi niti svjestan. Kako, je moguće, da još uvjek, u policiji, egzistiraju, lopovi ,mutanti i probisvjeti. E moja policijo, zapjeva Akademija!!!!!!!!!!!!!

DU
Deleted user
13:21 24.01.2017.

Zbog takvih policajaca je onaj završio izrešetan u bunaru!

Avatar Don-Corleone
Don-Corleone
18:40 25.01.2017.

Eto kad podkradaju svoje kolega onda kako nebi nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije